Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z szybkim ruchem myszki

Varios_Awesome

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem polegający na tym, że jeżeli ruszę bardzo szybko myszką obojętnie w którą stronę, to kamera w csie niestety tego ruchu nie wykonuje. Czasami to przeszkadza gdy celujesz z awp i chcesz chwile przed strałem szybko nacelować w typa ktory wyszedl obok a kamera nie robi tego ruchu. Czym to jest spowodowane? Odrazu odpowiadam na 3 pytania jaka myszka i czy mam podkladke. Podkładki nie mam a mysz to tracer ghost. Jeżeli troche wolniej wykonuję ten ruch to wszystko działa. Ponadto u kolegi z podkladka i inną myszką probowalem to samo zrobic i wszystko ladnie mu dzialalo.

Opublikowano

znalazłem jakąś tam starą podkładkę. Na niej mysz się nie blokuje, ale zmienia kierunek. przykłodowo gdy pcham ją szybko na prawo, to ta zmienia kierunek na dol i zawraca w lewo. podobnie z drugą stroną. to wada myszki? albo przez starą podkładkę?

Opublikowano

Myszka słaba i tyle, sensor nie wyrabia i dlatego masz takie zagubienia przy szybszych ruchach. Po 2 latach gry na SS Kana v2 dopiero teraz odczuwam minimalne jej przeskoki, co irytuje.

NU94p9A.gif

Wracam..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...