Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kamera na kask

CoderX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, myślę że nie ma lepszego działu niż ten. A więc chciałbym zakupić kamerkę którą mógłbym zamontować pod kask od motoru tak jakby pod szczęką ale niestety nie mogę znaleźć nic spełniające moich wymagań bądź coś ciekawego. Oczywiście kamerki GoPro odpadają iż są zdecydowanie za drogie i przereklamowane,

Wymagania:
- 720/1080p (przynajmniej 720)

- 60 FPS

- mała kamerka typu gopro

- Budżet: 300ZŁ

- Slot na kartę SD jeśli nie ma wbudowanej dużej pamięci

- Możliwy montaż w sposób jaki określiłem wyżej.

Możliwe że moje wymagania są zbyt duże jak na budżet ale mam nadzieje że coś się znajdzie :( model/kamerkę którą wybiorę ta osoba otrzyma 10 "okejek" a za wszelką pomoc/post 1 ;)

Opublikowano

Osobiście mogę polecić sjcam sj4000, posiada ją mój brat i spisuję się naprawdę dobrze :).Ma tylko jeden minus nagrywa w 30FPS.Co do kasku jeśli się nie mylę to tutaj byłaby taka możliwość ;).

Opublikowano

@haker6120 ehh, no właśnie. Też ją widziałem i ona była by ostatecznie iż naprawdę zależy mi na 60 klatkach

//Edit

Ale może nagrywać 60 klatek/s w rozdzielczość 720p co mnie starczy właśnie się doczytałem. Wieczorem podejmę decyzję

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...