Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Note 4 - Po wgraniu odina, recovery zwraca błąd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko.

Chciałem zrootować note4, jednak po ogarnięciu odina i próbie włączania recovery mode w****** mi logo samsunga z napisem na górze "recovery is not seandroid enforcing".

Debugowanie usb odpalone itp ... nie wiem czemu tak się dzieje ...

Jakieś rady?  :((

if( awesome ){

console.log('This is Awesome');

}else{

$('body').addClass('give-me-awesome');

}

Opublikowano

Siemanko.

Chciałem zrootować note4, jednak po ogarnięciu odina i próbie włączania recovery mode wyjebało mi logo samsunga z napisem na górze "recovery is not seandroid enforcing".

Wgraj system kiesem, jest masa poradników na youtube, wiec bez problemu sobie poradzisz. Jeżeli masz windows 8/10, to wyłącz podpisywanie sterowników i wgraj sterowniki, potem kies.

Opublikowano

Siemanko.

Chciałem zrootować note4, jednak po ogarnięciu odina i próbie włączania recovery mode wyjebało mi logo samsunga z napisem na górze "recovery is not seandroid enforcing".

Wgraj system kiesem, jest masa poradników na youtube, wiec bez problemu sobie poradzisz. Jeżeli masz windows 8/10, to wyłącz podpisywanie sterowników i wgraj sterowniki, potem kies.

Tylko średnio chce robić fabrykę :v

if( awesome ){

console.log('This is Awesome');

}else{

$('body').addClass('give-me-awesome');

}

Opublikowano

To nie rób jak nie chcesz i rób dalej Odinem aż się uda. 

Widzisz inne rozwiązanie jak przywrócenie ostawień fabrycznych przy których wszystko działa ? 

Przecież nie musisz w większości przypadków nawet uruchamiać systemu, po wgraniu powinno rozpoznawać normalnie telefon. Nie można stwierdzić co uszkodzone zostało czasie wgrywania Odinem, założyć można że pewnie tylko kernel albo coś innego. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...