Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Iphone 7+ czy 6s+ ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jestem na kupnie telefonu.

Obecnie posiadam samsunga galaxy s6 edge lecz nie jestem z niego zadowolony. Chcę zamienić go na IPhone i nie wiem czy warto kupić tego 7ke, który jutro będzie zaprezentowany- podobno ma być bez szału.

Jak myślicie na co lepiej postawić na 6s + czy jednak ta 7+ ?

Swoje opinie starajcie się argumentować :)

Opublikowano

Troche zalezy od tego czego oczekujesz od telefonu i ile chcesz na niego wydac.

Wg mojego uznania samsung wygrywa z iphonem pod wzgledem aparatu i dlatego wybralbym samsunga choc wkurza mnie to ze mimo ze te telefony sa porownywalne to i tak ktos widzac phona powie "wow ma iphona" a majac samsunga ktos nawet tego nie zauwazy. Wszystko zalezy od twoich preferencji

u1lc.png
Opublikowano

@Loth Sugan

Czytaj ze zrozumieniem...

Samsunga to teraz mam S6 edge.

Chcę kupić iphone 6 s PLUS lub 7 PLUS (jutro premiera). Cena nie gra roli bo różnica między dwoma modelami to jakieś 600 zł będzie :)

Tylko chciałem zachęcić do dyskusji czy lepiej postawić na 6s PLUS który uchodzi za najlepszy iphone jaki powstał i jest bezproblemowy/ sprawdzony czy lepiej kupić 7ke która dopiero się okaże jaka będzie

Opublikowano

up przeciez bedzie mozna uzywac jackowych sluchawek, tylko z przejsciowka, ale dobra nie wazne, autorze jak beda recenzje, nie jakies pclaby oczywiscie, tylko oddajace rzeczywistosc to Ci powiemy, ewentualnie wpadnie nam w lapy, w co watpie, generalnie moga wyjsc jeszcze jakies usterki, wiec poczekaj poki co, albo wez po prostu 6s, ktory jest juz sprawdzony. 

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

7 ma przejściówkę do jacka, ale daje jej 2 tygodnie do zgubienia. Głównie 6s jest bardziej sprawdzonym modelem, a 7 to świeżość, więc mogą wyjść jakieś usterki/wady.

#teams4bal

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...