Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z modami

ChoryRap

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jaki rak xddd

Chłopie niektóre mody najzwyczajniej w świecie koligują ze sobą, dlatego gra Ci nie działa.

A ten debil aslain czy jak on tam ma to robi strasznie c*****e paczki z modami.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

jaki rak xddd

Chłopie niektóre mody najzwyczajniej w świecie koligują ze sobą, dlatego gra Ci nie działa.

Nie robi kiepskich paczek. Tylko jak by sei aktualizował mody za karzdym razem to było by ok

Opublikowano

jaki rak xddd

Widzę, że kultura osobista niektórych osób jest na wysokim poziomie. Ktoś kto tyle czasu poświęca na robienie takich paczek by inni mogli z tego skorzystać zasługuje chyba na trochę szacunku.

Co do paczek Aslaina to nie mogę się zgodzić że robi złe. Od kilku lat ich używałem i uważam że jest to najlepsza paczka ze wszystkich. Jakoś nie zauważyłem by ktokolwiek inny pokusił się i zrobił tak dokładny opis w swojej paczce modów z opisami (które mogą jakieś problemy stwarzać/kolidować ze sobą, opisy co to za mody itp.). Wystarczy czytać i instalować z głową a nie jak leci.

Weźcie pod uwagę że przy tak ogromnej paczce twórca może nie mieć możliwości przetestować wszystkich wariantów.

Bywa że WoT wypuści jakąś mikro-łatkę i jest problem z niektórymi modami co przedtem działały.

Opublikowano

jaki rak xddd

Widzę, że kultura osobista niektórych osób jest na wysokim poziomie. Ktoś kto tyle czasu poświęca na robienie takich paczek by inni mogli z tego skorzystać zasługuje chyba na trochę szacunku.

Co do paczek Aslaina to nie mogę się zgodzić że robi złe. Od kilku lat ich używałem i uważam że jest to najlepsza paczka ze wszystkich. Jakoś nie zauważyłem by ktokolwiek inny pokusił się i zrobił tak dokładny opis w swojej paczce modów z opisami (które mogą jakieś problemy stwarzać/kolidować ze sobą, opisy co to za mody itp.). Wystarczy czytać i instalować z głową a nie jak leci.

Weźcie pod uwagę że przy tak ogromnej paczce twórca może nie mieć możliwości przetestować wszystkich wariantów.

Bywa że WoT wypuści jakąś mikro-łatkę i jest problem z niektórymi modami co przedtem działały.

Prawda

Opublikowano

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...