Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer się wyłacza p oodpaleniu Diablo 3

RoxiKoksi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.
Od 2 dni mam problem z komputerem a mianowicie.
Ciężko go włączyć, bo przy ładowaniu Windowsa wyłączy się... muszę wejść do bios poczekać chwile i próbować dalej go odpalić ( Dziś włączył się za 14 podejściem ) 
po włączeniu gry nadal działa, ale tylko Jeszcze przez chwile po czym traci tak jakby zasilanie, bynajmniej tak to wygląda, bez ostrzeżenia nagle czarny obraz i muszę go uruchomić na nowo.
czyściłem wczoraj zasilacz rozkręciłem go ( był cały zasyfiony ) ale to nic nie dało. chociaż mniej się teraz grzeje komputer :) 
komputer jest już włączony 40 min i nie pokazuje żadnych oznak awarii... ale mam włączoną tylko przeglądarkę i nie zmuszam go do wysiłku.
Proszę o pomoc :)

Opublikowano

Wymieniłem Zasilacz na 500 w był 2 razy większy wizualnie od poprzedniego ale wykręciłem DvD i na jego miejsce wstawiłem zasilacz jako tako to wygląda ale grunt ze działa wszystko ładnie :) Temat do zamknięcia 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...