Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z kontem

Flyr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy istnieje jakiś program , który umożliwi mi wejście na konto nie znajac calego loginu (metodą bruteforce np) bo support rito potrzebuje maila, do którego nie mam dostępu (bo podałem fake) , daty urodzin (też fake) albo kiedy zakładałem konto (bo akurat im podam date i godzine).Mam jego fragment i hasło a że robiłem podobne loginy to akurat tego 1 nie pamiętam do końca :D Jest coś takiego?

Opublikowano

Nie ma takiego czegoś, jest tylko program, który na podstawie combolisty wyszukuje jakieś konta, a później je sprawdzasz account checkerem. Ale skoro nie masz dostępu do emaila ani do żadnych innych danych, to wątpię żebyś je odzyskał.

Opublikowano

Nie ma takiego czegoś, jest tylko program, który na podstawie combolisty wyszukuje jakieś konta, a później je sprawdzasz account checkerem. Ale skoro nie masz dostępu do emaila ani do żadnych innych danych, to wątpię żebyś je odzyskał.

Znam praktycznie cały login(brakuje kilku cyferek), historię konta aka zakupy,kim było grane, liste znajomych, logowanie na nie było tylko z jednego adresu IP ale widać support wie lepiej, chcę ukraść komuś konto z 10 lvlem mimo że mam ok 7 innych 10 lvli(i oni o tym wiedzą bo pytali o inne moje loginy) , bardziej mi chodzi o nick jakiego użyłem , niż o ten lvl. Jak zrobić to co napisałeś wyżej? jakiś tut? :D

Opublikowano

Znam praktycznie cały login(brakuje kilku cyferek), historię konta aka zakupy,kim było grane, liste znajomych, logowanie na nie było tylko z jednego adresu IP ale widać support wie lepiej, chcę ukraść komuś konto z 10 lvlem mimo że mam ok 7 innych 10 lvli(i oni o tym wiedzą bo pytali o inne moje loginy) , bardziej mi chodzi o nick jakiego użyłem , niż o ten lvl. Jak zrobić to co napisałeś wyżej? jakiś tut? :D

Ymm, jak piszesz do supportu to przewaznie wystarcza historia zakupow (1sze postacie) i najlepiej jakis dowod zakuu RP, nie musisz wcale podawac maila ( wiadomo jak ktos ci ukradnie konto to razem z mailem ) i wystarczy tylko summoner name wpisac zeby rozpoznali jakie to konto. 

Jesli chodzi o bruteforce to potrzebujesz wejsc sobie na nulleda i ogarnac jakis poradnik bo raczej bez combolisty nie zcrackujesz swojego wlasnego konta, wygeneruj sobie jednym z tamtejszych programow liste swoich loginow z losowymi liczbami tam ktore ci brakuje. Lol cracker + jakis combo list maker i tyle.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Ymm, jak piszesz do supportu to przewaznie wystarcza historia zakupow (1sze postacie) i najlepiej jakis dowod zakuu RP, nie musisz wcale podawac maila ( wiadomo jak ktos ci ukradnie konto to razem z mailem ) i wystarczy tylko summoner name wpisac zeby rozpoznali jakie to konto. 

Jesli chodzi o bruteforce to potrzebujesz wejsc sobie na nulleda i ogarnac jakis poradnik bo raczej bez combolisty nie zcrackujesz swojego wlasnego konta, wygeneruj sobie jednym z tamtejszych programow liste swoich loginow z losowymi liczbami tam ktore ci brakuje. Lol cracker + jakis combo list maker i tyle.

Pierwszym dwóm supporterom to nie wystarczyło trzeciemu zajęło to prawie tydzień, miałem już pisać że mimo podania tych informacji dalej mi nie chcą oddać konta(a podałem je pisząc ticketa bo były "wymagane") ale wkońcu się udało także temat do zamknięcia :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...