Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chomik Booster - automat do chomikowania folderów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! Chcę Wam przedstawić swój projekt o nazwie Chomik Booster, jest to bot do chomikowania folderów na chomikuj. Program jest w pełni darmowy, każde zarejestrowane konto otrzymuje licencję na 2016 dni. Mam nadzieję, że bot się przyda. :)

Download:

http://www.mediafire.com/download/o1ta4s0bbfncnxj/Chomik_Booster_1.6.rar 

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/eee580fe82cd64f43ad032ee3c39e3328d5f2b30032db66d5cb44f2e732bab21/analysis/1473149900/

O programie:

Został napisany w języku C#.

Chomikuje foldery wraz ze wszystkimi podfolderami.

Nie chomikuj pojedynczych plików.

Nie chomikuje folderów, których właściciele mają wyłączoną opcję chomikowania folderów.

Po każdych 7 zachomikowanych folderach należy przepisać kod captcha. :( Można również skorzystać z serwisu do automatycznego przepisywania kodów (2captcha.com).

Prędkość chomikowania to 2-3 foldery/s. W pewnym stopniu zależy to od prędkości łącza.

Krótka instrukcja:

1. Po uruchomieniu programu, kliknij przycisk zarejestruj - zostanie otwarta strona w przeglądarce.

2. Na stronie zarejestruj się wpisując login, hasło, e-mail (spokojnie żadnego spamu nie ma i nie będzie). 

3. Aktywuj konto, klikając w link wysłany na wprowadzony adres e-mail.

4. Po aktywacji konta, zaloguj się w programie.

5. Dodaj swoje konto chomikuj do programu.

6. Wybierz dodane konto z listy i kliknij zaloguj.

Teraz pojawi się główne okno programu:

2e830e7f9754d.png

W dużym polu wklejamy linki do folderów, które mają zostać zachomikowane - każdy link w osobnej linii (nie robić pustych linii między linkami).

Następnie link do folderu docelowego. Teraz klikamy start i gotowe.  ;)

giphy.gif

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Przy próbie otworzenia: "Wystąpił nieoczekiwany błąd. Program zostanie zamknięty"

P.S. Nie trzeba dawać tych wszystkich plików typu .application, .exe.config, .pdb.

P.S. 2 "Teraz pojawi się główne okno programu:" a niżej powinien być obrazek, który się u mnie nie wyświetla. ;/ Czy to tylko problem i wyłącznie po mojej stronie? :D

Opublikowano

Przy próbie otworzenia: "Wystąpił nieoczekiwany błąd. Program zostanie zamknięty"

P.S. Nie trzeba dawać tych wszystkich plików typu .application, .exe.config, .pdb.

P.S. 2 "Teraz pojawi się główne okno programu:" a niżej powinien być obrazek, który się u mnie nie wyświetla. ;/ Czy to tylko problem i wyłącznie po mojej stronie? :D

Dzięki za uwagę nie byłem pewien czy te dodatkowe pliki coś wnoszą do pracy programu więc wolałem je zostawić. Co do obrazka to problem nie tylko po Twojej stronie. Serwis "Dożywotni hosting zdjęć" akurat przestał istnieć. :)  Żadne okno programu w ogóle się nie pokazuje? Czy wyłącza się przy próbie zalogowania? Może antywirus go blokuje? :(

giphy.gif

Opublikowano

Od razu po dobule-clicku na .exe.

Taka sama sytuacja przy próbie uruchomienia jako administrator.

SS:

1234.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...