Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Oszust i złodziej

boooooo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich.

Mowa tutaj o BombWorku.

Minęło już więcej jak rok czasu od zamówienia strony pod Nestorie MT2. Co więcej było dopłacone 100 zł więcej żeby było to zrobione szybciej i lepiej jak zwykle. 

Tutaj rozmowa z członkiem teamu, który zapłacił również za stronę. 

83827147311242281193.png

(Ps. musicie wybaczyć błędy i jego wybuch złości, ale 600 zł to nie mało)

Tutaj możecie zauważyć jak z nim piszę i próbuję rozwiązać z nim problem dlaczego strona nie jest zrobiona i dlaczego nie odpisuje koledze z teamu. 

Widać też, że próbowałem się z nim skontaktować jeszcze 2 razy trochę go strasząc, ale nic nie poskutkowało. Od tamtego czasu 0 reakcji z jego strony. 

49970147311242281193.png

A tutaj końcowo mamy jeszcze SS z przelewu dla niego:

75585147311242281193.jpeg

Próbował się do niego dodzwonić telefonicznie, pisał i wszystko co było możliwe. Jednak zero odpowiedzi. Dlatego piszę teraz ten temat. 

Nie toleruję złodziei. Dlatego zrobię wszystko, aby teraz popsuć mu w jakiś sposób jego "reputacje". Dopóki nas nie oszukał, miałem go osobiście za znającego się na rzeczy człowieka i godnego polecenia. Ale w tamtym momencie zmieniłem o nim zdanie. 

Dodatkowo jeszcze SS gdzie widać, że BombWork widział wysłane potwierdzenie, że przelew poszedł:

84498147311319781193.jpeg

To by było na tyle. Dzięki za uwagę.

Ps. Za bardzo się rozpisałem, a chciałem pokazać to

55828147311397881193.png

(Oszust i złodziej nawiązuje do tego screena Pung-Ho)

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

To prawda, górecki to osoba niekompetentna i rzadko kiedy dotrzymuje słowa po wcześniejszym wysłaniu pieniędzy...

Stanowczo odradzam współpracy z wyżej wymienionym osobnikiem, a jeżeli już to w ostateczności i radzę wysyłać tylko tzw. "zaliczkę" w postaci taniego alkoholu.

Opublikowano

Z jakieś 2 lata mój znajomy z którym stawiałem serwer również został okradziony przez Bombworka na podobną sumę, do tego layout w plecy.
Sprawa wyglądała tak że bombwork wziął layout do kodowania, ale ktoś mu zapłacil za ten layout + kodowanie (po prostu więcej niż my), a on mu sprzedał Nasz layout. (Zaliczka i lay poszły się j..)
Nie polecam jak tylko mogę usług bombworka, słyszałem o tym że jest złodziejem, za Nim jeszcze sam się o tym przekonałem.

Wgl. skisłem jak zobaczyłem "napiwek" żeby było zrobione szybciej. xD

QTIn6VZ.png

Opublikowano

Samo jego zachowanie w stosunku do klienta jest jedną wielką beczką śmiechu.

Jeżeli by nie liczyć oszustw, których dokonuje to jak kur** do klienta o jedno pytanie można odpisywać 2 tygodnie, a potem tydzień? xD

Walić oszustów. Miejmy nadzieje, że już nikt się nie skusi :).

Opublikowano

Też spotkałem się z 2 przypadkami na 'wyruchanie' ludzi przez tego pana albo i gnojka, zdecydowanie odradzam.

Jakbym z pozdrowieniami jego sety wrzucił to dostał bym bana ? xD

Opublikowano

Też spotkałem się z 2 przypadkami na 'wyruchanie' ludzi przez tego pana albo i gnojka, zdecydowanie odradzam.

Jakbym z pozdrowieniami jego sety wrzucił to dostał bym bana ? xD

Nie, raczej nie xD Oszustów trzeba tępić i oni żadnych praw tutaj nie mają :)

IDcncno.png

Opublikowano

Hoho, Dobrze ze temat zrobiles bo juz zmienilem zdanie juz mialem do niego pisac zeby mi stronie www do metina zrobil, to se kurde kogos innego bede musial znalesc. :)

Opublikowano

Odrazam kupowania czegokolwiek od tej osoby. Zakupiliśmy stronę za 650 złotych, która była zbugowana jak szwajcarski ser musieliśmy kupować kolejne poprawki od osób np. Teodor, a sam cwelwork zablokował nasze gadu-gadu, numery telefonu oraz przestał odpisywać na emaile. A co lepsze, wcześniej jak mu powiedzieliśmy o tych lukach osoba powiedziała, że nie ma czasu aktualnie.

Opublikowano

Nie polecam bomb worka, dziś udostępnie jego sety :)

Gościu czym ty sie chwalisz jego sety są ogólnodostępne ale co można się spodziewać po człowieku co odkopuje mapy z 2014 roku i ma zerowe pojęcie o dl w dziale metina . 

wypierdalaj asek gównie tyle ci powiem.

3703514729403791528062.png

Opublikowano

Gościu czym ty sie chwalisz jego sety są ogólnodostępne ale co można się spodziewać po człowieku co odkopuje mapy z 2014 roku i ma zerowe pojęcie o dl w dziale metina . 

Ambitna Odpowiedz nie powiem ale nie tak jak twoje wstawki. 

@

Bombwork się nie ustosunkuje do zarzutów kierowanych w jego osobę?

Opublikowano

Ambitna Odpowiedz nie powiem ale nie tak jak twoje wstawki. 

@

Bombwork się nie ustosunkuje do zarzutów kierowanych w jego osobę?

Jak na razie to go to za bardzo jak widzimy nie interesuje, ale za niedługo niezależnie czy chce czy nie to i tak się tym zainteresuje.

@topic Ja bym wgl ten temat podpiął, żeby nikogo już nie oszukał.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...