Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ciekawostka Dnia - Pytania od Internautów na temat gry

pannikodem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

IMn8y7I.png

Ciekawostka Dotyczy:

Battlefield 1

Od premiery samej otwartej bety minął już prawie tydzień, niektóre osoby zaczynają dopiero rozgrywkę, zaś reszta już doskonali swoje umiejętności na etnych rangach...

Chciałbym tutaj również poruszyć inny temat, każdy myśli o otwartej becie, lecz nie można zapominać o troszkę dawniej ukazanej - zamkniętej alfie (ang. alpha)...

W całym internecie można znaleźć masę teorii spisowych, zapytań i różnej maści doznań.

Internauci zmagają się z tymi łatwymi oraz bardziej trudniejszymi pytaniami.

Tworzą tą "pseudo" ciekawostkę chciałbym usłyszeć głos wasz - Internatów działu.

Chciałbym usłyszeć wasze pytania dotyczące samej gry...

Nurtujące pytania proszę o zadawanie w postach, w tym temacie.

Będę starać odpowiadać jak najszybciej i jak najbardziej sensownie :)

tbnEycN.png

MKfY45t.png

Star Wars to niezwykłe uniwersum, aby je dokładnie zrozumieć, musisz się bardziej zagłębić w jego treść np. czytając książki...

Opublikowano

Hmm to moze na start czemu ta ciekawostka nie jest ciekawostka? :v i co ma skajled do niej, bo nie rozumiem, reklamujesz go? Ze niby zacznie ktos na niego przez to lepiej patrzyc, bo swoje juz ma za skora po ostatnim? tbnEycN.png

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Hmm to moze na start czemu ta ciekawostka nie jest ciekawostka? :v i co ma skajled do niej, bo nie rozumiem, reklamujesz go? Ze niby zacznie ktos na niego przez to lepiej patrzyc, bo swoje juz ma za skora po ostatnim? tbnEycN.png

Chciałem lepszy materiał zostawić na jutro :v

Skajled chciał robić ciekawostki, więc niech też będzie xD

MKfY45t.png

Star Wars to niezwykłe uniwersum, aby je dokładnie zrozumieć, musisz się bardziej zagłębić w jego treść np. czytając książki...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie wiem czy odpowiedni temat, ale mam pytanko. 

Jest już do kupna wersja Premium, nigdzie nie widziałem, bo źle patrzyłem czy wersja Premium wychodzi dopiero w dniu premiery gry? Czy może jeszcze później? Niestety nie pamiętam jak to było w przypadku 3 i 4 :( 

Opublikowano

Nie wiem czy odpowiedni temat, ale mam pytanko. 

Jest już do kupna wersja Premium, nigdzie nie widziałem, bo źle patrzyłem czy wersja Premium wychodzi dopiero w dniu premiery gry? Czy może jeszcze później? Niestety nie pamiętam jak to było w przypadku 3 i 4 :(

Udogodnienia z wersji Premium dostajesz podczas premiery (Np. Noże, Nieśmiertelniki, Pierwszeństwo na Serwery w przypadku 4). DLC dopiero dostaniesz, gdy będą one wchodzić na rynek. Dodatkowo dostajesz je 2tyg. wcześniej.

MKfY45t.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...