Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy wymiana jest zablokowana?

Vetitum

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam pytanie moje brzmi czy jesli mam zablokowany rynek to czy wymiana tez jest zablokowana w tym czasie bo ciagle mi wyskakuje: " o niee, przepraszamy cos poszlo nie tak" czy jakos tak xD

Za duża sygnatura.

Opublikowano

Jeżeli jest to nowe konto to trzeba dokonać zakupu na steam i rynek + wymiany zostaną odblokowane po 30 dniach. Jeżeli nie masz Steam Guarda to wymiana jest zatrzymana na 15 dni.... jeżeli nie używałes ostatnio steam guarda wymiana jest zablokowana na 7 dni.

Opublikowano

Jeżeli jest to nowe konto to trzeba dokonać zakupu na steam i rynek + wymiany zostaną odblokowane po 30 dniach. Jeżeli nie masz Steam Guarda to wymiana jest zatrzymana na 15 dni.... jeżeli nie używałes ostatnio steam guarda wymiana jest zablokowana na 7 dni.

jakie 30? chyba po 15, ale pod warunkiem że masz token, z rynku dopiero po 30 można.. jak bez steam guarda można sie wymieniać? myśl co piszesz pls

Opublikowano

ale ty napisałeś, że bez steam guarda można sie wymieniać, tylko jakim cudem? musi być przynajmniej na emailu i aktywny przez 15dni bez przerwy. xDD

Opublikowano

Steam Guard musi być aktywny przynajmniej 15 dni, czy to jako Token, czy poprzez e-mail. Różnica jest taka, że jeśli Guard jest na maila, to wymiany są wstrzymywane bodajże na okres 3 dni.

NU94p9A.gif

Wracam..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...