Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Steam] Cały czas się ładuje

DawCioS1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ogolnokatolickie forum mpcforum, pisze ten temat ponieważ mam poważny problem, gdy loguje się na moje konto STEAM cały czas mam 'kółeczko od ładowania się' czegoś nie wiadomo czego, gdy chce sobie pograć w csa wyskakuje mi stała liczba fps 30, na profil innych graczy nie mogę wejsc, na tą przeglądarkę steamowską też nie, wcześniej takiego czegoś nie miałem dodam że mam całkiem w pytke kompa także tu nie leży problem, w innych grach wszystko chodzi oki, reinstal steama próbowałem nic, zapory off też nic, inne gry niż cs też nic inne konto STEAM też nic... także to chyba tyle z góry dzięki za odp.

Opublikowano

Nie rozumiem do końca twojego problemu, weź go jakoś lepiej opisz.

I spróbuj uruchomić jako administrator.

893961446222509646083.png

Opublikowano

Sorki jak źle wyjasniłem, uruchomiony cały cały czas jest jako administrator.

W skrócie ale prościej,

>Odpam sobie stimka żeby poszpilać,

>stimek włączony

>włączony ale cały czas jakby coś sie ładowało

>wyskakuje czarne okno z reklamą badziewia w steam ale jest całe czarne i nic sie nie wyswietla

>probuje wejśc sobie na profil znajomego, otwiera sie okno ale wszyskto czarne i nie chce sie ładować

>wbijam sobie w gre, gra się ładuje bardzo dlugo, jak juz sie załaduje to wyskakuje 30 fps i lagsy, że OJANIEPAWLE.JPG

>Caly czas sie ładuje kółeczko przy kursorze

>wyłączasz gre, steama, wkurzasz sie wchodzisz na karahana,i idziesz grać w lola

Prosto jak umiałem pozdrawiam cieplutko i czekam na odpowiedz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...