Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy jeszcze opłaca się zagrać?

kubatoja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yoł,

1.czy ta gra jeszcze żyje, ludzie grają?

2.Jak optymalizacja?

3.jaką wersje opłaca się kupić?(widziałem na keye podstawka+wild run za 85zł-dobry deal?)

4.czy w ogóle opłaca się w to grać, jest co robić?(grałem w bete tej gry i wtedy mi się podobała).

Opublikowano

1. Ludzi jest pełno, ale to może się zmienić po premierze Forzy Horizon 3

2. Jest okej

3. Jeżeli serio podstawka + wildrun za 85zł to dobry deal

4. Gra nudzi się jak grasz sam, jeżeli znajomy ma tą grę to w miare się opłaca bo samemu nudno na 1,5h wyścigu a tak to jest z kim pogadać.

Opublikowano

2. Jest okej

4. Gra nudzi się jak grasz sam, jeżeli znajomy ma tą grę to w miare się opłaca bo samemu nudno na 1,5h wyścigu a tak to jest z kim pogadać.

Ta wersja demo działa jeszcze na steam? bo tak to bym sobie zagrał i zobaczył przed kupnem.

Opublikowano

2. Jest okej

Ta wersja demo działa jeszcze na steam? bo tak to bym sobie zagrał i zobaczył przed kupnem.

Niestety na to pytanie ci nie odpowiem, bo nie wiem czy działa.

Opublikowano

Z tymi ludźmi to tak średnio, na PvP długo szuka lobby, ludzie wychodzą jak widzą wyższe rangi. Niedługo wychodzi kolejne DLC które wprowadzi możliwość jeżdżenia policją i inne tego typu rzeczy, na pewno przyciągnie to graczy, ale nie zapominajmy o premierze Forzy Horizon 3. Ogólnie gra bardzo fajna, ale nudzi się po osiągnięciu wszystkiego, bo na PvP jak mówiłem mało ludzi, często wychodzą i nie ma dużo wyścigów

Opublikowano

Oczywiście, że się opłaca, zawsze się opłaca kupować gry po premierze lub nawet później. Zawsze spada ilość grania po premierze najnowszej odsłony, ja kupiłem cs:go rok po premierze i dokładnie się tak samo zastanawiałem i teraz nie żałuje kupna. :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...