Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Groty Strzał

gawciux

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam na wstęp mam takie pytanie. Jak to możliwe zebrać 5000 grotów strzał w 2-3 dni i czy to jest wogóle możliwe? Gdzie jest najlepiej je dropić, ponieważ dużo osób o takich właśnie rzeczach nie wie więc ja się zapytam. Wypowiadajcie się

Opublikowano

Najlepiej dropić na soh-an.... na środku mapy.... A i w 2-3dni uzbieranie 5k grot nawet 24/7 jest nie możliwe chyba że kupisz ale chodzą po 10k za sztukę czyli wydasz 5kk na all.

League of Legends

Opublikowano

Arkadia, błąd w rachubie 50kk nie 5kk, a tak poza tym na onyksie gdzie ja gram one chodzą po 20k za sztuke więc ja mam gorzej 100kk

Opublikowano

Poziom 56

Od Kapitana

Kapitan każe nam zebrać 5.000 grotów strzał, wypadają po 10 z zarażony łucznik

Nagroda: 4.500.000 doświadczenia, 3x Dłon Krytyka, 3x Dłon Przebicia, 50.000 yang, 2x srednia czerwona mikstura

Proszę.

Opublikowano

A weżcie z tą misja... Najgorsza jaką mogli wymyśleć. Nawet na ninji mi się nie chce jej zaczynać (dropiłem kiedyś na woju i dziękuję bardzo). Dropią z zarażonych łuczników z sohan. Po 10 sztk baaaaardzo żadko... Nie wydropisz w 3 dni 5k... No chyba, żebyś grał baardzo długo i byś miał cholerne szczęście.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...