Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Samsung galaxy s3 | problemy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaktualizowałem cyanogenmoda na roocie, zaczelo pojawiac sie okienko, ze zatrzymalo aplikacje uslugi google play. Nie dalo sie tego opanowac, wiec zainstalowalem łatkę następną łatkę, z którą problem zniknął. Dalej gdy wchodziłem w sklep play, znowu się pojawiało więc przywróciłem ustawienia fabryczne, telefon się wyłączył i od 40 minut próbuje się włączyć. Wyświetla się logo teamwin, co jakiś czas mruga, nie wiadomo o co chodzi, twardy reset po prostu wyłącza telefon i tak w kółko się zapętla do logo teamwin i mrugającego z częstotliwością 10 sekund ekranu.

Opublikowano

@Adzik

wtedy telefon zaczyna sie resetowac caly czas, wlacza, dochodzi do momentu logo teamwin, wylacza, wlacza dochodzi do teamwin, wylacza i tak w kółko

Opublikowano

Próbowałeś przywrócić go do ustawień fabrycznych za pomocą recovery mode?

Przecież napisał, że nie może wejść w twrp.

@STVNEK ja tu bym próbował wejść w Download mode i Odinem wgrać stock. Potem od nowa, recovery, root, rom itp. 

#teams4bal

Opublikowano

@macio443 @Adzik

teraz panowie sytuacja tego typu, system śmiga, ale instaluje google play z apk znalezionego na google (probowalem tysiac roznych wersji), google play sie wlacza, bialy ekran i wylacza, jak to naprawic?

Opublikowano

@macio443 @Adzik

teraz panowie sytuacja tego typu, system śmiga, ale instaluje google play z apk znalezionego na google (probowalem tysiac roznych wersji), google play sie wlacza, bialy ekran i wylacza, jak to naprawic?

sflaszuj gappsy pod daną wersję androida w twrp?

#teams4bal

Opublikowano

dzięki, telefon naprawiony podziałał ze dwa dni, dzisiaj wypadł mi z kieszeni i spadł z trybunów metr w dół, c**j strzelił wyświetlacz, raczej nie ma sensu wymiany go, nie?

Opublikowano

dzięki, telefon naprawiony podziałał ze dwa dni, dzisiaj wypadł mi z kieszeni i spadł z trybunów metr w dół, c**j strzelił wyświetlacz, raczej nie ma sensu wymiany go, nie?

Wymiana jakieś 3 stówy, odpowiedz sobei sam.

Opublikowano

Szczerze... Zależy od serwisu ile biorą za naprawę. U mnie w mieście 5 stówek naprawa ekranu, porażka. Za 300 zł wyrwiesz używkę S3 na olx. ale lepiej kupić jakiś lepszy telefon.

#teams4bal

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Szczerze... Zależy od serwisu ile biorą za naprawę. U mnie w mieście 5 stówek naprawa ekranu, porażka. Za 300 zł wyrwiesz używkę S3 na olx. ale lepiej kupić jakiś lepszy telefon.

dzięki mordo, długo mnie tu nie było, aczkolwiek krótko po tym incydencie wymieniłem go na huaweia p9 lite, jestem zadowolony i moge polecic dla potomnych. Temat do zamkniecia :))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...