Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka pytań o Trove + Bot

Dawidziuk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie mam do was parę pytań

1. Można uruchomić kilka klientów Trove za pomocą Steam,

2. Jeżeli używam FishingBota na NoobAcc to dostanę bana na MainAcc na którym nie używałem nigdy bota?

3. Gra duża ilość Polaków aktualnie w Trove?

Opublikowano

1. Można uruchomić kilka klientów Trove za pomocą Steam,

tak wystarczy że wejdziesz w folder steama i uruchomisz tam client glyph ręcznie.

2. Jeżeli używam FishingBota na NoobAcc to dostanę bana na MainAcc na którym nie używałem nigdy bota?

Jeśli będziesz go używał z głową to nie dostaniesz, administracja trove praktycznie się tym nie zajmuje. Tworzysz w clubie jakieś łowiska i jesteś "nietykalny" (W moim przypadku całe noce leci bot i do tej pory nie ma bana)

3. Gra duża ilość Polaków aktualnie w Trove?

Gra w miarę duża liczba polaków, jednak nie ma clubu który ich wszystkich zrzesza. Proponuję szukać po clubach jakiś youtuberów 

af138b19bf4219ac26610629041f93e5.gif

Opublikowano

Słyszałem ze do Clubu może wejść każdy gracz, jeżeli to prawda to istnieje prawdopodobieństwo ze ten gracz może zrobić raporta, to prawda?

Jest jakaś blokada albo pokazuje się informacja Moderatorom i Administratorą na servie jeżeli ktoś ma włączonych np 14 clientów?

Opublikowano

Słyszałem ze do Clubu może wejść każdy gracz, jeżeli to prawda to istnieje prawdopodobieństwo ze ten gracz może zrobić raporta, to prawda?

Jest jakaś blokada albo pokazuje się informacja Moderatorom i Administratorą na servie jeżeli ktoś ma włączonych np 14 clientów?

Do CIEBIE może przeteleportować się każdy przyjaciel w każdej chwili (chyba że znajdujesz się na mapie z wyższym PR niż posiada) jednak jak już wspominałem administracja jeszcze nie łapie tak natarczywie botów aby sprawdzać każdego gracza. Wiadomo że jakiś cień szansy na bana jest, lecz ja od poprzednich wakacji używam fishbota co kilka dni zostawiam go na noc i jeszcze nic mi się nie stało.

Co do drugiej części nie mam na ten temat informacji, jednak zdaje mi się że jakiś ślad zostanie w postaci adresu IP i logowania z kilku kont w tym samym czasie. 

Opublikowano

Jest jakiś sposób by nie wylogowywało z gry? Normalną rzeczą jest to ze po pewnym czasie używania FishBota moja broń zamienia sie w wędkę i na odwrót i nie jestem przez to wstanie łowić.?

Opublikowano

Jest jakiś sposób by nie wylogowywało z gry? Normalną rzeczą jest to ze po pewnym czasie używania FishBota moja broń zamienia sie w wędkę i na odwrót i nie jestem przez to wstanie łowić.?

zazwyczaj boty posiadają opcję antyafk, co do zmiany wędki na broń nie spotkałem się z tym

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...