Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wysoki ping tylko w lolu

Wilkuu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam od dzisiaj dziwny problem w grze, mianowicie chodzi o dziwny wzrost pingu do 300 ms i utrzymuje sie ciagle na tej wartosci, sprawdzalem internet test i wszystko jest okej pokazuje ping 10-20ms.. resetowalem 2x router, komputer, czyscilem CCleanerem i nie wiem co dalej mam robic..

internet GIGA

Opublikowano

Możliwe, że to po prostu wina ze strony Riotu. Sprawdzałeś inne gry, typu CS:GO? Testy internetu nie zawsze wskazują prawidłowe wyniki, wszystko zależy od tego, gdzie dana gra ma umieszczony serwer.

Opublikowano

Nie mam innej gry na komputerze oprocz LoLa xD

robie repaira i zobaczymy moze to akurat cos da

nadal to samo

Opublikowano

Czasem sa takie problemy i tylko wybrani gracze je mają ^.^. Musisz poczekac, iz nic nie mozesz zrobić :). Pisałem w tej sprawie do supportu i Twierdza ze wina lezy po stronie slabych firm ktore przesylaja pakiety i czesc z nich nie trafia bezpośrednio na server lola tylko z opóźnieniem..

4521609.png

Opublikowano

To tak, ostatnio na EUNE jest taki problem, ze niektorzy gracze maja 200+ pingu i nie moga grac, niektorzy maja 40 pingu normalnie i graja jak na 200+, a niektorzy czyli tak jak u mnie gdy reszta ma taki problem to u mnie postacie raz na jakis czas sie teleportuja. Niefajnie sie gra w taki sposob i stracilem juz troche LP przez to ale mysle, ze teraz juz nie bedziesz miec takiego problemu. A jesli sie bedzie powtarzac to polecam grac na EUW 

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...