Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wyszukiwanie ludzi na facebooku.

G0DF4TH3R

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! Jakiś czas temu szukałem pewnej osoby na facebooku. Niestety z marnym skutkiem, po prostu nigdzie nie było tego profilu. Teraz, zupełnie przypadkowo znalazłem ten profil. Chciałem wejść na pewien fanpage, a 3 pierwsze litery zaczynają się tak jak imię poszukiwanej osoby. I od razu profil znalazł się na pierwszym miejscu wyszukiwania, pomijając inne profile bądź fanpage, na które wchodzę. Nie ukrywam, że lubię tą osobę a widzieliśmy się dość dawno, ja mieszkam w innym kraju a tamta osoba w innym. I teraz moje pytanie. Czy facebook zaszedł już tak daleko, że po kilku miesiącach ta osoba od tak mi wyskakuje? Przecież wcześniejsze wyniki wyszukiwania kończyły się fiaskiem a żadnego powiązania z tą osobą na innych stronach nie mam i z nikim o tym nie pisałem by mnie inwigilować w internecie. Czy po prostu ta osoba natrafiła na mój profil i weszła bądź wchodziła kilka razy by sprawdzić co u mnie? Nie oceniajcie mnie, każdy ma czasami dużo wolnego czasu i zaczyna mu odbijać. Ja poza pracą i szkołą mam go wiele.

Miłego dnia :)

Opublikowano

Zmieniły sie algorytmy, sposób i chyba indywidualny zapis wymików  wyszukiwań. O resztę to się pytaj sam albo poczytaj sobie dokładniej o uaktualnieniach FB 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Ale zostało to wprowadzone niedawno?

Oni cały czas coś tam zmieniają. A Facebook raczej nigdzie nie udostępnia dokładnego działania algorytmów. Więc nie dowiesz się dlaczego udało ci się znaleźć tą osobę. 

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Czasami szybciej znajdziesz kogoś przez google niż przez wyszukiwarkę FB 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Czasami szybciej znajdziesz kogoś przez google niż przez wyszukiwarkę FB 

Przez google nie dało rady i dalej nie da :D

Miłego dnia :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...