Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Steam] Doładowanie za całe PSC

ToshiKatsu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. 

Chciałem doładować konto za te 30 zł, sprawdziłem ile to jest ojro i okazało się że to około 6,70 a jak wiadomo na steamie nie da się doładować konta za taką sumę. Znalazłem w necie że można doładować konto jaką się chce sumą. Zrobiłem tak jak w poradniku i wyskoczyło mi to:

"Najprawdopodobniej wystąpił błąd inicjowania lub aktualizacji transakcji. Odczekaj chwilę i spróbuj ponownie lub skontaktuj się z działem pomocy technicznej."

Ps. Pragnę dodać że wcześniej nie umyślnie kliknąłem że chce doładować sumą 5 EUR ale odrazu cofnąłem, i czekam teraz tak już ze 3 godziny. Dopiero potem sprawdziłem że trzeba anulować transakcję ze strony PSC nie zamknąć karte...

Pytanie brzmi następująco:

Mieliście kiedyś taki problem, a jeśli tak to ile trzeba czekać?

76561198102300375.pngAddFriend.png

Opublikowano

Dowiesz sie ile jak spróbujesz po jakimś czasie, może minutę, może 5,  może godzinę... Spróbuj po takim czasie jakim chcesz. 

Skoro masz wgląd w tranzakcie to sprawdzaj jaki jest jej status. Do usunięcia problemu z błędną albo wycofaną transakcją błąd może się powtarzać.

Masz support zadawaj pytania tam w razie dalszych problemów, nikt inny nie da ci odpowiedzi.  

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Tym sposobem czyli edycja strony działa chyba tylko od 10 euro wiec masz lipe :/.

Bzdury piszesz. Można doładowywać tym sposobem powyżej 5 €.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...