Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spadek z platyny do golda

sh0keN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zależy od twojego mmr jeśli wcześniej ciągle wygrywales to masz wysokie i długo ci zajmie spadanie do niższych rang.

Opublikowano

no powiem wam ze ostatnio troche przegrywalem i raczej mr mi spadlo bo mi sie jak gralem z goldami to mi unranked wpadl wiec raczej moge szybko spasc jak nie wygram ?

Opublikowano

uu to nie fajnie a 11 listopada jest koniec sezonu no nie ?

Niby jest taka data ustalona, ale wiadomo jak to jest. 

Opublikowano

uu to nie fajnie a 11 listopada jest koniec sezonu no nie ?

Około.

Można spaść z platyny za nieaktywność i dużo przegranych gier na 0 LP. Niżej po prostu nie można spadać za nieaktywność (za lose strike'i nadal można).

Opublikowano

z wszystkiego można spaść. z silvera, golda platyny.

Od platyny można tylko spadać.

Z golda też można spaść :)

Opublikowano

@AntyWarrn a pod rzad ? no nie ? czy po prostu jak np mam 0 lp przegralem 2/3 potem wygralem 3 potem przegralem i potem znowu wygralem i 2 przegralem to nie spadne ? czy jak ?

Nie spadniesz wtedy.

Opublikowano

Mozesz odpuscic rankedy jezeli ci zalezy na zostaniu w goldzie (i tak masz pewnie zepsute mmr i dostajesz malo lp a tracisz duzo). Idz na normale pocwicz nowe postacie itp, polecam (tylko nie zapomnij zagrac raz na miesiac rankeda)

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

@ IdleSolution no w platynie chce zostac i wlasnie tak sie zastanawiam tylko chce dokladnie wiedziec kiedy jestes koniec sezonu zeby jakos zostac w tej platynie ze spadne i juz nie wbije itp 

Opublikowano

z wszystkiego można spaść. z silvera, golda platyny.

Od platyny można tylko spadać.

Nie, można z wszystkiego spaść.

#Top Tak, możesz spaść... wszystko jest zależne od twojego konta :) lepsze mmr= więcej predyspozycji na pozwolenie sobie przegrania ;p, na wysokich mmr'ach czasami przegrasz 12 gier i nie zlecisz ;p. Co do nieaktywności konta od p5+ spadasz :) poniżej platyny nie da się.

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

@ IdleSolution no w platynie chce zostac i wlasnie tak sie zastanawiam tylko chce dokladnie wiedziec kiedy jestes koniec sezonu zeby jakos zostac w tej platynie ze spadne i juz nie wbije itp 

Koniec sezonu będzie pewnie 10/11 listopada.

Opublikowano

Koniec sezonu będzie pewnie 10/11 listopada.

Nie ma jeszcze takiej informacji z tego co widziałem. Dokładnego dnia nie można przewidzieć, bo zarówno mogą zakończyć sezon od razu po worldsach, albo miesiąc później. Mimo wszystko będzie to zapewne listopad.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...