Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prywatny server Metin 2 do gry i zarobku kilku złotówek

jeyzi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czołem wszystkim ^^ Postanowiłem wrócić do zarobku i gry na jakimś privie. Z metina odszedłem po upadku PandoraMT2 xD, więc nie jestem obeznany wsród aktualnych serwerów Metina. Znacie jakieś zaludnione serwery, na których warto byłoby zagrać i gdzie można dorobić kilka złotówek na sprzedaży yangow/brylek/itemów? Wszelkie propozycje mile widziane :yay: Pozdrawiam, stary wyjadacz B)

Opublikowano

Vesteris, wkładasz jakieś 50 zł albo trochę wysiłku i potem Ci się zwraca, sprzedajesz yangi itp.

@Noresta

Dzięki za podpowiedź ;d jak z innymi serwerami - tylko ten jest wart największej uwagi?

Edit. Rozumiem, że 50 do item shopu na dopalacze? ;p

Opublikowano

Vesteris, wkładasz jakieś 50 zł albo trochę wysiłku i potem Ci się zwraca, sprzedajesz yangi itp.

@Noresta

Dzięki za podpowiedź ;d jak z innymi serwerami - tylko ten jest wart największej uwagi?

Edit. Rozumiem, że 50 do item shopu na dopalacze? ;p

M2-bob  xD

zandia_sygna.png

Opublikowano

Może Aventus ale czy tam na czymś zarobisz to tego nie wiem :)

Opublikowano

Vesteris, nawet nic w IS nie musisz ładować. Ja tam miałem na start jakiś IS z hajs z innego serwera, trochę pograłem i wyciągnąłem ze 150-200zł, więc zawsze coś. W sumie to tylko wbiłem 75, bo serwer jakoś nie dla mnie :v

tenor.gif

Uczeń
Opublikowano

Łeb sobie sprzedaj pajacu. Handel yang surowo zakazany oraz administracja bardzo tego pilnuje.

YebacBiede  B)

Opublikowano

Łeb sobie sprzedaj pajacu. Handel yang surowo zakazany oraz administracja bardzo tego pilnuje.

Bardzo tego pilnuje, chyba w twoich snach wpisz sobie na allegro vesteris wyskoczy pełno aukcji, mówili ze walczą z tym, ale jakoś im to nie idzie, jak ktoś umie sprzedawać to bedzie to robił a oni dalej mogą walczyć z wiatrakami ^^

Opublikowano

Według mnie to możesz popróbować nawet sił na Rubinum Bądź WOM2, troszkę czasu musisz poświęcić ale z tego co słyszałem to ogarnięte konto 75+ opylisz za jakieś 50 (w granicach do 100)zł. Oczywiście jeśli trafisz na jakiegoś janusza (: 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...