Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dwie pary słuchawek, jeden PC

bgkbgjhk69

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam takie pytanie.

Czy można zrobić tak, ze np dzwięk z gry bedzie leciał z 1 słuchawek np. dousznych, a dzwiek z TS3 na słuchawkach nausznych, bądź na odwrót ?

Opublikowano

Dousznych do dousznych wut. Jak założysz 2 pary słuchawek dousznych na raz? Muzg.

Opublikowano

Nie wiem jaki to ma sens. Prosi mają 2 pary żeby nie było nic słychać.

Opublikowano

To, że ma tak Snax i wiele innych pro playerów to nie znaczy, że to pomaga XDD

Tak jak powiedzieli wyżej, ja od siebie dokanałowe Tobie polecę->Sound magic 11PL ;), ale uważaj na kabelki ja je załatwiłem po miesiącu :), ale były super ;p jeżeli chodzi o moje słuchawki obecne to są to SUPERLUX HD 669, również godne polecenia.

Opublikowano

To, że ma tak Snax i wiele innych pro playerów to nie znaczy, że to pomaga XDD

Tak jak powiedzieli wyżej, ja od siebie dokanałowe Tobie polecę->Sound magic 11PL ;), ale uważaj na kabelki ja je załatwiłem po miesiącu :), ale były super ;p jeżeli chodzi o moje słuchawki obecne to są to SUPERLUX HD 669, również godne polecenia.

Tyle, że oni mają te nauszne, żeby wytłumić dźwięk. Na majorach to by nic nie słyszeli.

2 pary różnych słuchawek nie mają żadnego sensu. Gdzie byś podłączył tę drugą parę?

tenor.gif

Opublikowano

Nikt w tym temacie nie odpowiedział na pytanie.

Tak, da się tak zrobić, pod warunkiem że masz np. wyjście z tyłu komputera i z przodu lub 2 karty dźwiękowe (jedna zintegrowana, druga dokupiona). 

Jeśli masz front panel, to np. dla Realteka ustawienie tego wygląda tak: Menedżer Realtek HD Audio -> Zaawansowane ustawienia urządzenia -> Równoczesne odtwarzanie dwóch różnych strumieni. I wtedy na TSie ustawiamy wyjście audio na drugie słuchawki.

Tubady aka Chopey

❱❱❱❱ [Android] CS:GO Smoke Center ❰❰❰❰

Nie cheatuję.
Tubady.png

Opublikowano

Tak , oczywiście że się da , w laptopie mam jedno gniazdo do słuchawek / bez wpięcia mikrofonu wiec zakupiłem dodatkową kartę dźwiekową http://www.i-tec.pl/?t=3&v=123  - 

i-tec 7.1 USB Channel Audio Adapter - karta dźwiękowa 7.1 na złączu USB - aktualnie mam taką i mam podłączone jedną pare sluchawek do laptopa , a drugą do karty zewnetrznej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...