Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powrót

mafovsky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam pytanie.Czy opłaca się jeszcze wracać do lola,od początku grać itp ? Bo własnie nie wiem czy powracać do niego :( 

Opublikowano

Trudno odpowiedzieć na takie pytanie. Opinia każdego gracza jest subiektywna mimo wszystko. Jeśli gra Ci się podoba to graj, jeśli nie to nie, tyle.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Chodzi mi to o,że grałem już w nią wcześniej i nwm czy opłaca się już grac od początku po tych aktualizacjach wszystkich.

Opublikowano

Chodzi mi to o,że grałem już w nią wcześniej i nwm czy opłaca się już grac od początku po tych aktualizacjach wszystkich.

Co rozumiesz przez opłaca się? Zarobek czy zabawa?

Na to pierwsze nie masz co liczyć, a pod względem funu to tak "opłaca się".

Opublikowano

Jesli dawno nie grales to warto zrobic sobie nubskie konto i pograc troche zeby ten powrot nie byl taki zly. Ja 2 miesiace nie gralem , zagralem normala i sie zdemotywowalem. Nie potrafilem wygrac swojej lini

u1lc.png
Opublikowano

Osobiście nie polecam wracać do lola, polecam jednak trzymać się od tej gry z daleka. Sezon 3 był jeszcze spoko, potem wszystko się kręciło wokół skinów i hajsu. Nie polecam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...