Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak focusować 1 osobę?

Kerri

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak focusowac 1 osobe gdy 4 przeciwnikow stoi prawie na sobie? chodzi mi o to ze jak gram adc to często postac który focusuje i chce dobic zostaje zaslonieta przez inna i nie mogę trafic myszką.

Zna ktoś jakiś sposób?

Opublikowano

Tak jak up,

ADC ma na celu zabić to co jest w jego zasięgu, i mówiąc to mam na myśli granicy zasięgu twojego champa. Masz stać jak najdalej aby twój team mógł cie osłaniać a ty byś nie padł gdyż robisz największy dmg.

harley.png

Opublikowano

Nie o to chodzi.

Jesli grając np vayne, kituje 3 osoby i jedna z nich jest na koncowke hp ale nie mam jak jej dobic bo wszystkie 3 osoby stoją prawie na sobie i ją zaslaniaja.

Pytanie brzmi, jak zaatakować postac w inny sposób niż klikając na championa?

Opublikowano

Jedynym sposobem jest klikanie A do nawalania closest targetu, a jesli nie potrafisz kiteowac dany target to nie graj adc. 

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Up

W*****a mnie takie pisanie zamiast normalnej odpowiedzi.

Czasem się zdarzy sytuacja ze nie mam jak gościa dobic bo nie mogę w niego kliknąć, co nie oznacza ze nie umiem grac adc.

Opublikowano

Czasami po prostu nie masz szans kogoś trafić, jeżeli jest dobrze osłaniany przez drużynę. Choćbyś nie wiadomo jak się starał, w niektórych sytuacji nie ma na to sposobu, dlatego tak ważne jest chronienie adc.

c:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...