Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie ważne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Czy chodząc do szkoły informatycznej można chodzić w dresach czy nie wypada.

Ponieważ już pisałem ale napiszę jeszcze raz, mam lekką i drażliwą skórę i w jeansach mi niewygodnie.

Dlatego się pytam czy można chodzić w marynarce i dresach czy to głupio wygląda?

Napiszcie liczę na odpowiedź dzisiaj, pozdrawiam.

Opublikowano

Możesz chodzić we wszystkim czym pozwala prawo i regulamin szkolny. Według mnie inni ludzie mogą uznać, że to głupio wygląda, ja sam nigdy nie widziałem takiego stylu, po za tym, zależy jak te dwie rzeczy ogólnie wyglądają. Uważam, że powinieneś mieć prawo chodzić w czym chcesz, więc jak Ci tak wygodnie to noś.

Opublikowano

Z tego co wiem i własnych odczuć nie można chodzi do szkoły (przynajmniej mojej) w spodenkach które nie są dłuższe niż za kolana, a w dresy można przebierać tylko na WF. Po za tym i tak wszyscy mają wyj***ne na to i chodzą w tym co chcą.

76561198102300375.pngAddFriend.png

Opublikowano

Z tego co wiem i własnych odczuć nie można chodzi do szkoły (przynajmniej mojej) w spodenkach które nie są dłuższe niż za kolana, a w dresy można przebierać tylko na WF. Po za tym i tak wszyscy mają wyj***ne na to i chodzą w tym co chcą.

Zależnie od szkoły. Nasze gimnazjum odsyłało wszystkich ze spodniami krótszymi niż do kostek do domu, pomimo wielkiego upału.  ^^

Opublikowano

Zależnie od szkoły. Nasze gimnazjum odsyłało wszystkich ze spodniami krótszymi niż do kostek do domu, pomimo wielkiego upału.  ^^

ja bym k***a został i c**j w odbyt pedałom które by probówały mnie wyjebac ze sql zebym sie przebral

--

noś co chcesz, wyjebane 

Opublikowano

Co Cię to obchodzi co inni pomyślą? Ważne, żeby Tobie było dobrze w tym co nosisz.

No chyba, że to jakaś patologiczna szkoła, to wtedy możesz w mordę dostać od jakiś sebixów.

Pomocnik
Opublikowano

>marynarka i dresy

co

c**j że Ci niewygodnie albo noś denimy albo nie noś marynarki

@up od sebków to by prędzej propsik zebrał za dresy xD

Opublikowano

Widziałem na necie gościa w marynarce i dresach xp

A ja widziałem jak typek ładował sobie słoik do dupy xp

Marynarki nie są po to żeby je z dresami nosić.

2lbi4xv.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...