Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z pluginami na rejestrację.

thanq123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po wgraniu jakiegokolwiek pluginy na rejestrację i wpisaniu /reload, wszystko działa, można się zarejestrować i grać, ale po ponownym wejściu na serwer zwykli gracze widzą napis "denied access, you are not allowed to do this" (pomimo odpowiednich permisji), a administratorzy po zalogowaniu się widzą napis "..... joined the game.", a nie mogą się ruszać i kickuje ich przez zbyt długi czas logowania. Tzn na czacie pisze, że gracz wszedł do gry, ale nic się nie dzieje. Próbowałem z pluginem authme, xauth i login security, zawsze to samo. Serwer na wersję 1.7.2/1.7.5. POMOCY!

Opublikowano

Spróbuj innej wersji silnika serwera bądź pluginu.

Jeden z niewielu oficjalnych partnerów minecraft pochodzących z polski.

goPYjbL.png

Opublikowano

Próbowałem różnych wersji pluginy i różnych pluginów, a silnika nie zmienię na inną wersję, bo wszystkie pluginy mam pod 1.7.2.

Opublikowano

nigdy nie reloaduj serwera, tylko restartuj - reload to najgorsza rzecz dla serwera, bardzo nieprzyjemna, przez to pluginy moga zle funkcjonowac.

fKJeAI4.jpg

Opublikowano

Tak jak kolega wyżej napisał nie używaj komendy "reload" bo wszystko sypnie. Wyjątkowo możesz używać komend wbudowanych w pluginy do ich przeładowania np. figadmin /reloadfig, ale nie są one 100% pewne.

A co do pluginu to polecam sprawdzić jescze logit'a.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...