Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Error + gra na padzie - czy pad jest niekompatybilny?

Flyr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zobaczyłem w opcjach , że można grać na padzie , a że miałem mojego starego pada pod ręką chciałem go wykorzystać :D , ale nie mozna bylo przestawic w opcjach.Pad jest w 100% sprawny praktycznie nie był używany Czy to wina "starości" (ma jakieś +- 7 lat) czy poprostu nie jest kompatybliny? jest to pad Art Gamepad Theta AG-16T.System normalnie go czyta w panelu sterowania, sterowników nie mam, płyta się gdzieś zapodziala a na necie nic nie ma.

I error: Po wybraniu postaci na 1 ekranie ładowania dostaję za każdym razem runtimeerror , którego mimo to ignoruję co pozwala mi na dalszą grę przez jakiś czas (raz jest to 30 min raz 1h) po czym dostaję errora z możliwościa napisania co sie stalo mam opcje "send" i  "not send"(albo coś podobnego) jak daję not send gra sie zawiesza i jestem zmuszony do wylaczenia albo menadżerem, albo klikajac ok w runetimeerrorze.

Run: http://scr.hu/7aza/z8n9e
BnS Er: http://scr.hu/7aza/cha00

Mój PC (nie mowic ze drewno, sam to wiem)

Win XP 32bit (home)
AMD Phenom II X2 555
3.21 GHz 2GB RAM
GeForce GTS 450 

Opublikowano

Zapewne to wina pada, możesz spróbować z innym padem i sam się przekonasz :)

Opublikowano

Zapewne to wina pada, możesz spróbować z innym padem i sam się przekonasz :)

Innego nie mam , z tego co w międzyczasie szukałem podobno tylko pady Xboxowe dzialaja, ale ile w tym prawdy nie wiem, a jakis fix na errora?bo jednorazowo udalo sie jakistam batowy odpalic ale juz nie pomaga :p 

P.S kto mi tytuł edytował?

Opublikowano

Moim zdaniem to wina pada. Ja też miałem taki problem i zmiana pada pomogła.

Wytłumaczenie o padzie dostałem - po co piszesz 2 raz coś , co już zostało napisane? Jakaś osoba , która nie myśli edytowała tytuł i wychodzi na to , że przez pada mam errora.W pierwotnej wersji temat brzmiał: Granie na padzie i error (niepowiązane) bo error nie ma żadnego związku z padem, występuje tak czy siak.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...