Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Forge Of Empires - Powrót.

Glown

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich.  :)

Szukam osób chętnych do wspólnej gry w Forge Of Empires na serwerze Fel Dranghyr. Niedawno powróciłem do gry, mam aktualnie 22802 pkt i doszedłem do wniosku, że dobrym pomysłem byłoby założenie własnej gildii  ^^ . Wiedzę na temat gry posiadam, może nie całkowitą ( z powodu przerwy ), ale tak czy siak dużą. Jeżeli chodzi o wymogi gildii to nie chcę zrobić gildii w stylu  codziennie 10 - 15 PR dla gildii bo jak nie to wypad, chcę zrobić gildię , w której każdy sobie pomaga, jest luźno i można sobie po prostu pograć, oczywiście nie mówię o tym aby nikt nic nie robił dla gildii, bo tak w końcu gildia by nic nie osiągnęła, tak samo jak jej członkowie :D Aktualnie nie jestem rozwinięty, ale tak jak mówiłem niedawno wróciłem do gry. Gildię założę jeżeli zbierze się trochę chętnych, na początek przynajmniej 8 - 15 osób, a jej nazwę podam od razu na forum. Miło by było gdyby znalazł się ktoś z Obserwatorium, Atomium lub Arką, jednakże nie jest to jakiś wymóg. 

Mam nadzieję, że znajdzie się ktoś chętny na wspólną grę.

Pozdrawiam i zapraszam.

PS. Ten temat zostanie usunięty, zrobiłem double posta, pisać w temacie 

Forge Of Empires - Wspólna Gra Fel Dranghyr

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...