Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam zapisu do Wiedźmina 3 - akt 1 Velen

Neesqik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc podeslaby ktos save do wiedzmina 3 z aktu 1 Velen historia ciri: krol wilków. Jak cos moga byc z 2 czy 3 misje dalej lub nizej. Pozdrawiam

Opublikowano

Jesli chodzi ci o takie bdodatki jak np. Krew i wino to niestety nie mam, nie bylo sensu kupowania jak ledwo co zaczolem i save mi sie usunal dlatego tez potrzebuje save. A masz podobnego save jakirgo jak chcialem?

Opublikowano

Ta, tylko są to zapisy na zawartościach dodatkowych, czyli nie będą chciałby ci się wczytać - wyskoczy info, że potrzebujesz tego i tego. O ile mogę wybierać zawartości do zainstalowania, tak po instalacji nie ma opcji tymczasowego wyłączenia (nie licząc alternatywnych wyglądów). Przeklikam jeszcze, ale raczej musiałbym wywalić połowę wieśka, żeby ten zapis ci zadziałał.

652461476122967357515.jpeg

Opublikowano

Wiem trochę offtopic, ale chciałbym poinformować, że mam do dyspozycji save z samego początku fabuły na Skellige. Więc jakbyś potrzebował któregoś. I wtedy nie miałem DLC, więc takich błędów nie powinno wywalać.

Opublikowano

Dobra znalazłem save bez zadnych dodatkow itp, ale jest problem save ma aktulizacje 1.11 ja na wiedzminie 1..06 c\zy jak zaaktulizuje do 1.30 to ten save bedzie działał?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...