Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy granie w inne gry FPS niszczy aima w CS?

cola!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zastanawia mnie bo oglądam stream byaliego i gra sobie w bf. Naszło mnie pytanie czy właśnie takie misz maszowanie aima z gier nie niszczy aima z innej gry bo w sumie w cs nauczymy się żeby tak ruszyć to będzie tak w grze a w bf tak to tak a potem przez takie coś to zapominamy czy albo poprostu niszczymy sobie aima. 

Opublikowano

Trudno powiedzieć, po gierce w SKILLA, (taka siaka rozgrzewka) szło mi gorzej niż zwykle

Nie lubię  Anime   :((

ALE TE AVATARY SĄ TAKIE

ZA*EBISTE

SUMA OSTRZEŻEŃ: 15

Opublikowano

Nie, po prostu Ci się tak wydaje.

Podobnie jest z GTA 5. Pograsz kilka godzin i potem się tak dziwnie gra w CSa ale to tylko złudzenie.

==== OBECNA SPECYFIKACJA PC JEŚLI KOGOŚ TO OBCHODZI: ====

CPU: AMD FX-6300 X6     GPU: Nvidia GeForce MSI GTX 750Ti 2GB GDDR5                PSU: SilentumPC Vero L1 500W 80Bronze PLUS     MOBO: ASUS M5A97-PRO R 2.0 [AM3+]     RAM: GoodRam 2X4GB 1333MHz CL9      HDD: 1TB SEAGATE 7200RPM/s  
PC CASE: SilentiumPC Regnum RG1w       CPU COOLER: SilentiumPC Fera III v.2 

==== SPRZĘT POZA PC JEŚLI KOGOŚ TO OBCHODZI: ====

MONITOR: LG FLATRON W2241S 60Hz (@71Hz) MONITOR #2: LG 24M45 60Hz KEYBOARD: Natec Genesis RX22     MOUSE: A4TECH Bloody Sniper ZL5     MOUSEPAD: A4Tech Bloody B-070   

Potrzebujesz gotowki w GTA Online?http://araboooo.weebly.com

Opublikowano

XDDDD Co wy jeszcze wymyślicie? Niedługo ludzie będą się faktycznie usprawiedliwiać "ty słuchaj, wczoraj grałem w BF cały dzień i gorzej mi idzie"

Opublikowano

Ja miałem tak, że grałem kiedyś w Warrocka, no to wiadomo z daleka nawalać całym magazynkiem. W sumie z bliska tak samo. Przeszedłem na CS i jak już raz zagrałem w Warrocka straciłem totalnie skilla bo zacząłem pestkować xD

MindlessCanineHanumanmonkey-max-1mb.gif

Opublikowano

To zależy w jakiej grze. Będzie grał przykładowo w Dirty Bomb to tam celuje się gdzie popadnie i tak się trafia i zabija, do tego dochodzi dynamiczna gra i inna grawitacja.

76561198102300375.pngAddFriend.png

Opublikowano

XDDDD Co wy jeszcze wymyślicie? Niedługo ludzie będą się faktycznie usprawiedliwiać "ty słuchaj, wczoraj grałem w BF cały dzień i gorzej mi idzie"

Jest to forum i można zadawać pytanie, kolege to ciekawi, więc wystarczy mu odpowiedzieć grzecznie co na ten temat sądzimy, a nie wyśmiewać :) W każdym poście widzę, że masz jakiś problem do każdego i każdego wyzywasz.

Do to postu to tak nie jest, możesz grać w BF, CoD długo, a nie zmieni to twojej gry w CS.

Opublikowano

Tak jest, bo się przyzwyczajasz do innej gry. Ja np jak gram sporo w h1 ostatnio i nie gram w csa zbytnio to po wbiciu na mecz przez jakiś czas mam dziwne uczucie, trzeba chwile pograć żeby znowu mieć ten "feeling" myszki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...