Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Głupia sprawa

Gość Mahometa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Idąc sobie dzisiaj z kolegami przez miasto odwaliłem bardzo głupią rzecz, dziewczyna przede mną (dosłownie) kiwneła się i upadła, ja się odsunąłem szybko nie wiem dlaczego przestraszyłem się czy nie wiem jakiś odruch głupi i zamiast ją złapać to ona upadła, głowa rozbita krew się leje mi serce wali i uciekłem, dwóch ziomków zostało, a trzech pobiegło za mną.. I godzinke temu dostaje telefon że dziewczyna jest w śpiączce, a ja jestem wezwany na komisariat że to niby ja ją popchnąłem ..

Trochę się martwię o nią bo odjebałem bardzo głupią rzecz nawet nie wiecie jak jest mi głupio (upadła na tył głowy, trochę nie fajnie się stało) 

Ile mi grozi i ile ona może przebywać w śpiączce? 

Nie chce mieć nikogo na sumieniu i nie chce iść do pierdla bo dzieciaka mam, a żony nie ma;/

Opublikowano

Gdyby to nie był troll, to na pewno byś się tym chwalił.

Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Wez kolegow na swiadkow i kaz zeznac, ze typiarka chciala ci bombe wyjebac, ty zrobiles unik i sie nieszczesliwie wypierdolila.

Jak ci wjebia za brak udzielenia pierwszej pomocy, to zacznij gadac po hebrajsku, laz po suficie i udawaj niepoczytalnego.

Opublikowano

Za nieudzielenie pomocy jest więzienie do lat 3, więc jeśli ktoś potwierdzi prawdziwą wersje, to możliwe zawiasy.

Ja wiem, ze to stres, ze moze serce wywalic z piersi i czlowiek reaguje tak, aby odsunac sie od zagrozenia/byc bezpiecznym, no ale dzisiaj przeciez przez telefon ci by mowili, co masz robic w takim przypadku.

Opublikowano

kUUUUUUUUUrwa, tak c*****o napisane EH nawet troll topicu nie umiesz dobrze zrobić >D

#top

w śpiączce będzie dopóki sie nie wyśpi, potem wstanie i pozwie Cie o gwałt, za przepchanie jej dostaniesz z 25 

ae1d1005fe.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...