Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepszy bot na ten moment?

MrMarcinMarek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki jest najlepszy bot na ten moment? I jaka jest dobra taktyka na bocenie bez bana, siedziec z 2 tygodnie na dobrym respie, potem troche poczekac i grac w swojej miejscowosci?

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

Moim zdaniem jest to TuringBot. Bocę już długo swoje konto, ale nie zostawiam go włączonego 24h na dobę. xp Odpalam może na 6h z odstępami i śmiga ładnie. Jeżeli chcesz expić konto w innym kraju to musisz mieć też inne IP, nie polskie. 

Opublikowano

Necrobot bez bana jak na razie przez 3 tygodnie chyba

www.mpcforum.pl/topic/1572750-dl-reaktywacja-necrobota-necrobot-forked-v097/#entry13276629
1391075603-U401469.png

|User||Blue Member||KidMod Pokémon GO||Moderator Pokémon GO||ExModerator|

Opublikowano

Mam takie samo zdanie co @Karyvlea - TuringBot śmiga bez zarzutów, zero jakiegokolwiek bana, po kilka godzin na dzień i levele same wpadają. Już 31, lecę po 40 i zobaczymy co potem. Expię w Polsce, Wwa i leci spokojnie po 25k.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Hackemon wymiata

post-1357704-0-43571600-1473236749_thumb.jpg

Boce nim ponad miesiac, 5 kont już 40lvl wbite i ani jedno bana nie dostało, 10 kont 34lvl sprzedane za całkiem dobrą cenę i nadal nikt nie sapie na emaila że mu zablokowali. Teraz boce kolejne konto od paru dni :p, z czego najpierw wbiłem sobie 25lvl, trochę gymy obijałem aby było 100c dziennie, dobiłem do 550 miejsca i jade dalej na bocie. Tak dla sprawdzenia to zrobiłem czy aby bana nie złapie czy coś.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...