Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pyt]Gm Na Pl-U

MrRazor1851

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aktualnie podania na mistrza gry są zamknięte. Jak będzie otwarte to napisz tutaj:

http://team.metin2-team.pl/team/index.php?area=game

W podaniu musisz ich jakoś zainteresować, opowiedzieć trochę o sobie, aby przekonać ich, że to właśnie ty nadajesz się najlepiej na GM

Opublikowano

Jak już ktoś wspomniał rekrutacja zamknięta. Ale nawet jak będzie otwarta to nie licz, że odrazu się dostaniesz. Połowy zgłoszeń to nawet nie przeczytają ;P. Najlepiej znać kogoś z team wtedy będziesz miał większe szanse. Próbuj do skutku.

Opublikowano

Z tego co wiem dużo osób skladających podania kierują na "Rozmowę kwalifikacyjną".. Jeżeli tam im przypadniesz do gustu- Masz TGM, potem GM;)

Nie obrażę się, jeżeli dostanę plusa;)

Opublikowano

LoL to mój kolega 15 latek to zrobi ^^. Ma głos 19 latka ^^

Gościu śmieszy jesteś... trzeba scan dowodu pokazać. Ja gram od beta testów Metina podanie dawałem kilka razy i tak żadnej odpowiedzi.

Opublikowano

Video-Rozmowa przez Skypa + Skan dowodu.

Rozmawiasz tylko z komisją, która wybiera nikim więcej.

Były Moderator Metin2, kiedyś z obowiązku, dziś dla rozrywki.

icon-social-apple-outline-64.png

Opublikowano

oni potrzebują najpewniej towodu jak masz to już mogą ci dać gm a oni przecierz za to że ty jesteś tym gm to oni płacą kasę chyba

Za Pomoc Proszę żebyście mnie nagradzali 5 i +

Opublikowano

Więc może trochę faktów:

Podanie jest oceniane przez komisję i weryfikowane pod względem lvl niekaralności w grze forum innych aliasów kontowych logowań IP. Po pozytywnym prześwietleniu i akceptacji podania zaproszenie na rozmowę nie ma TS skypie lub innym rozmowa na IRCu weryfikacja IPka itd. Jeśli rozmowa wypadnie OK - wtedy egzamin, jeśli egzamin OK wysyłasz skan dowodu podpisujesz odpowiedni dokument z mocą prawną i dopiero wtedy zostajesz tGM pod pilnym nadzorem GA i SGMa przydzielonego serwa.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Bajki mówicie że niby po głosie rozpoznają że macie 18-mnastke po zgłoszeniu i dostaniu się na rozmowę kwalifikacyjną musicie przesłać skan dowodu osobistego który później (chodzi mi o tego skana) powędruje do GF do Niemiec (INFO OD Xaara)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...