Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Problem z zainstalowaniem aktualizacji windows oraz drukarki

OneSizeFitsAll

Pytanie

Opublikowano

Nie moge zainstalować nowej wersji aktualizacji windows oraz sterowników do drukarki.

Pobrałem nową wersje windowsa (7 64bit) i nie moge ją zainstalować tak samo sterowników do drukarki.

Dodam że z 1-2 miesiące temu robiłem formata

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie moge zainstalować nowej wersji aktualizacji windows oraz sterowników do drukarki.

Pobrałem nową wersje windowsa (7 64bit) i nie moge ją zainstalować tak samo sterowników do drukarki.

Musisz pobrać sterownik do niej z internetu. Wpisz w google Nazwę drukarki driver download. Może złe pobierasz ? Podaj nazwę drukarki. Nie ma czegoś takiego jak nowa wersja systemu Windows 7, jest ta sama od 2009 roku. 

Opublikowano

Musisz pobrać sterownik do niej z internetu. Wpisz w google Nazwę drukarki driver download. Może złe pobierasz ? Podaj nazwę drukarki. Nie ma czegoś takiego jak nowa wersja systemu Windows 7, jest ta sama od 2009 roku. 

Jakiej nowej ? 

Wujek mi mówił że mu wyskoczyła aktualizacja i nie może.Może miał na myśli win 10 :v

Możliwe że złe pobierał,a coś jeszcze do tej drukarki trzeba pobrać oprócz sterowników?

Opublikowano

Ogólnie to nic nie trzeba pobierać jak ja windows znajduje w sieci czy podpiętą przez USB. 

Nie ma przecież oficjalnie uaktualnienia windows 10 poza uaktualnieniem dla niepełnosprawnych i inwalidów. jest na stronie Microsoftu ;)

Windows update szuka i szuka (mówił mi że 2dni komp szedł).

Windows 7 oryginalny 64 bit do tego format był robiony z 1-2mies. temu.

Drukarka to Deskjet 840C.

Gdy instalowałem sterowniki nic się nie działo.

System windows dalej nie znalazł sterowników nawet sprawdzając ,,rozwiąż problemy'' w których pisało że nie ma sterowników.

Dodam że wcześniej (po formacie) działała drukarka

Opublikowano

Ogólnie to nic nie trzeba pobierać jak ja windows znajduje w sieci czy podpiętą przez USB. 

Nie ma przecież oficjalnie uaktualnienia windows 10 poza uaktualnieniem dla niepełnosprawnych i inwalidów. jest na stronie Microsoftu ;) 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...