Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Która Postac Lepsza W Pvp

N3m3siS

Kto lepszy  

23 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ktora postac lepsza pod pvp i gre na hackach?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Według mnie najlepszą postacią z wyżej wymienionych będzie segita :P bo ma skille które są zasięgowe i może z dystansu niszczyć przeciwnika.

Ps

wybur
:D :D :D
CERNECH_heqwxaq.png

Opublikowano

dużo zależy od gracza, każda z postaci może być najlepsza, trzeba tylko być "cwanym". ;)

anyway.

zagłosowałem na hunterke :]

Opublikowano

Szkoda, że nie uwzględniłeś Maga. Zagłosowałem na Segite aktualnie ją leveluje i nie narzekam (full dex build ftw xD)

@Shinset Heal mam na minusie xD -20 Dexa 569 +48 z kolczyków

Opublikowano

Rydzu dalej lecisz na full dex?

Ile statów masz rozdanych w heal? bo ja sie zastanawiam nad zrobieniem segity 200 heal reszta w dex..

A żeby nie było offtopu

dodaj mage bo jest świetna na pvp

16435562.jpg
Opublikowano

ej Rydzyk mam pytanko muglbys napisac gdzie mam expic na twoim Trainerze bylbym wdzieczny :D

Do 55 levela Castor Cave 2/Norak Cave 2

od 55 Crespo do 65

od 65 Draco Desert do 80

od 80 Python Castle do 85

od 85 Avalon do 95

od 95 Tomby do 105

od 105 Maze do 115

od 115 Aqua do 130

od 130 Ruiny/Space do 150

od 150 do maxymalnego Deadland

Oprocz tego można robić CQ lub siedziec w Crespo na dungeonie do 120 z mass spawnem.

Mapy w dekaronie sa na dany level nie rozumiem jak mozna miec watpliwosci na ktorej z nich expic. Sa lepsze i gorsze spoty to fakt ale na cheatach jakie to ma znaczenie?

@Down np

Opublikowano

dziekuje^^

Jeszcze jedno pytanko dla doświadczonego gracza pytanie brzmi jak zarabiać jak patrze na bronie +7 za 110-150kk na 115lvl to mnie zgina skad ludzie maja tyle kaski , jak ja nigdy nawet 10kk nie mialem a co dopiero 110kk czy te 150 .. Za odpowiedz z gory dziekuje

Opublikowano

Duża część osób kupuje, część ma szczęście i dropią im np mediale 33 itp itd :)

od 115 Aqua do 130

od 130 Ruiny/Space do 150

Tutaj w sumie sie nie zgodze...

ja bym się wybrał do ruin/space dopiero na 135/140 lvlu...

Jest tam naprawde ciężko szczególnie bez skillhacka :(

16435562.jpg
Opublikowano

a gdzie ak? ja sądzę, że ak jest też bardzo dobry -> ja lece na pvp shield+sword a na mobki dual axe oczywiście, ak z dual axe bdb wg mnie spisuje się na haxach ale trzeba mieć wyższy poziom, żeby więcej aoe było

18706.png

Disturbedfan.png

Opublikowano

AK Dobry jest, tak samo Sumek. Ale każda postac jest na tyle dobra, jak osoba nią grająca :) więc to zależy kto ją prowadzi. Na hackach to bez zwątpienia wygrywac będzie segitka/mage bo mają skille zasięgowe,a mag ma dodatkowo AoE bardzo silne

tlofbnowe2.jpg

• 2 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...