Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupione czyste Konto

rafal123098

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Otóż tydzień temu kupiłem na allegro konto 30 lvl praktycznie czyste, full ip do wydania , skrzynka do otwarcia 1 darmowa , 0 champow, poprostu czyste konto z 30lvlem. Ma 400 winów na aramie tylko .
I pytanie, czy jest szansa ze moge miec bana na te konto bo sie o nie boje rpki sobie kupilem pokupywalem wszystko, bo ja nie wiem czy gral normalnie czy na bocie na aramie np , ale w historii gier zanim zaczelem grac to byly calkiem przyzwoite staty i W/L
Konta byly sprzedawane hurtowo , passy z automatu przychodzily .

Widziałem ze jest duzo takich aukcji z takimi kontami , i czy jest szansa na bana na nie?

Pozdrawiam:)

Opublikowano

Na 100% expione na bocie skoro sprzedawane hurtowo.

Tym bardziej, że jest zagrane 400 ARAM'ow.

Możesz sprawdzić historie gier i będziesz wiedział czy leciał na bocie.

2334214718550821527758.gif

Opublikowano

A ci sprzedawcy grają na tyle sneaky na tych botach, ze po kupnie nie dostaje one bana?
Bo wszystkie konta zeszły szybko dużo ludzi kupiło i miał wysokie raty na allegro więc chyba nie ma takiej szansy za bardzo na bana? ;p

Opublikowano

A ci sprzedawcy grają na tyle sneaky na tych botach, ze po kupnie nie dostaje one bana?

Bo wszystkie konta zeszły szybko dużo ludzi kupiło i miał wysokie raty na allegro więc chyba nie ma takiej szansy za bardzo na bana? ;p

Uwierz mi jest. Ja sam na paru kontach dostawałem bana po wbiciu 15-20 lvl max, niektóre bany wyłapywałem nawet miesiąc po tym jak przestawałem go używać.

Wątpię że ten gość legalnie wbijał te lvl'e a potem sprzedawał hurtowo, za dużo roboty

harley.png

Opublikowano

Szansa na bana to 50%, tak samo jak szansa na nieotrzymanie bana, ponieważ nikt z nas dokładnie nie wie, jaką metodą sprzedawca wbijał poziom na tym koncie.

Opublikowano

Jesli rzeczywiscie ma po kilkaset/tysiecy vote na plus, to oznacza, ze wie jak to robic, zeby jednak nie dostac bana. Ale i tak zawsze jest szansa, wiec nie wydawalbym pieniedzy na konto przez najblizsze kilka miesiecy

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Bana tak czy owak dostaniesz, wiec tak jak kata napisal poczekac i tyle, nie ma opcji zeby konto bylo nie bocone, a jak juz to metoda 5na5 wtedy nie ma opcji na bana, ale skoro ma duzo pozytywow jest duza szansa lub prawdopodobnie bylo bocone taka metoda. Skoro zainwestowales hajs w rp nie rob tego przez minimum 2 miechy i zobaczysz co sie stanie.

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

Jest bardzo duże prawdopodobieństwo, że Twoje konto zostanie zbanowane. Na Twoim miejscu nie inwestowałbym żadnych pieniędzy na konto. :)

Opublikowano

małą szanse masz ze dostaniesz bana ponieważ sprzedawcy używają specjalnych programów do bocenia nie publiczych takich jak tu są więc o konto się nie martw

Opublikowano

Ja sam konto expiłem na bocie i bana od Listopada nie ma :}

Przeczytaj to co napisałeś i zastanów się, czy to co tutaj "nabazgrałeś" ma jakikolwiek logiczny sens.

@Xzbityt To o tym właśnie mówiłem.

@rafal123098

Historia nie ma najmniejszego znaczenia... + tak jak antywarn napisał... poczekałbym z "wzbogacaniem" konta o jakiekolwiek dodatkowe "płatne" rzeczy.

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...