Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z postawionymi botami na Aventusie

Misiek029

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc. Tydzien temu zrobilem 12 botów na wh i postawilem je w v2 zeby dropily blaski. Po 2h dostalem perma na powiązane konta. Nie wiem co źle zrobiłem, bo boty postawione były na internecie mobilnym, a nie domowym. Nie logowałem się ani razu na główne konto z tego internetu, ani nie handlowałem tym kontem z żadnym z moich botów, więc jakim cudem dostałem bana na główne konto?

Jeszcze drugie pytanie - jak najbezpieczniej postawić boty, aby zmniejszyć ryzyko bana? Wh napewno jest zbyt przypałowe. Lepiej na dmg je robić?

Inne loginy do kont tez coś dadzą?

Nie wiem czy to dobry dział na mój temat. Jeśli nie, prosiłbym o przeniesienie go w odpowiednie miejsce.

Opublikowano

xDDDDDDD

Co to dla adminów znaleźć głównego konto kogoś kto cheatuje fck logic xD

Ktoś coś napisze albo nagra cie i tak ci nic to nie da są lepsze miejsca do blasków w których nie ma przypału, ale to sobie sam pomyśl gdzie xD

Opublikowano

Co Ty Jasiu... nie ma łatwo, dobrze że są bany i banują wszystkie konta powiązane :P

Jeżeli nie masz głowy i stawiasz w przypałowych miejscach to tak jest... :)

Znajomy co weekend +10 kont od czasu kiedy te blaski zaczynają dropić do samego końca i jakoś nie chyci bana, kwestia miejsca i sposobu. :)

Opublikowano

Użyj VPN :) ale nie wiem jak to z działaniem na wszystkich kontach zgrać na 1 nie ma problemu ip zmienia ci co sekundę na 1 koncie ale nie wiem jak na pozostałych nigdy tego nie testowałem złapią jedno konto to jakiegoś bambusa nie wiem z konga zbanują xD a nie ciebie 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...