Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] MPCforum - hipokryta, kłamca, głupek

Rabbitx9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ten MPCforum to jest kretyn i to totalny. Na początku nawet fajna beka była z niego i jego filmików, ale jakoś przestałem to śledzić jak zaczął gadać głupoty na temat Antarisa i ogólnie forum. Ostatnio się dojebał do mojego serwera i serie filmów wypuścił, to oglądając to dawno się tak nie uśmiałem. 

Wiesz, ja tam się nie chce mieszać w czyjeś życie, ale typ ma 25 lat, a jedyne co robi po swojej pracy którą się tak szczyci to siedzi w necie i szuka dowodów i dram w świecie metina.

Lepiej dać sobie spokój z gościem i nie nabijać mu dodatkowego fejmu i go nie nakręcać, bo on tak może do upadłego nagrywać i p******** te swoje farmazony, także to jest walka z wiatrakami, bo on i tak wie swoje a ty swoje, c**j z tym, że on nie ma racji, każdemu będzie próbował wcisnąć swoją prawde. 

Ale w sumie dobrze, że ktoś z większych youtuberów też się wypowiedział na jego temat i przybliżył jak on podchodzi do niektórych sytuacji, może chociaż niektórym to otworzy oczy.  

Taki Tiger Bonzo polskiego metina. Wszystkich by zamykał i hackował w internecie, a gdy przyjdzie co do czego... 

Opublikowano

Hejtuja Go tylko Ci co on ich hejtowal hehehe

Saabal nowy krol polskiego metina!

Powod usuwania filmow - pojscie na studia? XDDDDDDDDDDD debil roku @@@@

No właśnie tacy jak Ty nie powinni mieć dostępu do komputera :P Tak to jest jak MPCforum blokuje komentarze, bo się boi riposty. Mój drogi - tak jednym z kilku powodów było pójście na studia - chęć oderwania się od YT, aby nie być z tym kojarzonym, brak czasu na dalsze nagrywanie. Drugi powód to to, że nagrywałem z osobą, z którą nie mam już nic wspólnego dlatego usunąłem materiały ;) Polecam przejrzeć dwie strony medalu - zawsze!

Opublikowano

No właśnie tacy jak Ty nie powinni mieć dostępu do komputera :P Tak to jest jak MPCforum blokuje komentarze, bo się boi riposty. Mój drogi - tak jednym z kilku powodów było pójście na studia - chęć oderwania się od YT, aby nie być z tym kojarzonym, brak czasu na dalsze nagrywanie. Drugi powód to to, że nagrywałem z osobą, z którą nie mam już nic wspólnego dlatego usunąłem materiały ;) Polecam przejrzeć dwie strony medalu - zawsze!

''Nie traktuje to jako drama, tylko zwykłą odpowiedź'' 

Jeśli tak to czemu z nim nie porozmawiałeś tylko zrobiłeś film, no k***a xD

P.S - Polecam się zapoznać z znaczeniem słowa hipokryzja  :((

Opublikowano

Dlaczego nie porozmawiałem? A dlatego, ze nie odpisywał, a tutaj dowód: http://i.imgur.com/D2EmNUz.png

Usuwa wszystkie komentarze, które mu nie podpasują więc co miałem zrobić? ;)

Tak jest hipokrytą. Mówi jedno, robi drugie. Czasem zaprzecza sam sobie. Podaje fałszywe "fakty", jak na przykład ten, że nie powiedziałem jakie serwery nagrywałem, bo boję się przyznać, a w moim filmie wyraźnie powiedziałem jakie nagrywałem.

Opublikowano

Dlaczego nie porozmawiałem? A dlatego, ze nie odpisywał, a tutaj dowód: http://i.imgur.com/D2EmNUz.png

Tak jest hipokrytą. Mówi jedno, robi drugie. Czasem zaprzecza sam sobie. Podaje fałszywe "fakty", jak na przykład ten, że nie powiedziałem jakie serwery nagrywałem, bo boję się przyznać, a w moim filmie wyraźnie powiedziałem jakie nagrywałem.

Jak coś to fakty nie mogą być fałszywe  :D

I chyba nadal nie wiesz za bardzo co oznacza hipokryzja xD 

Opublikowano

Jak coś to fakty nie mogą być fałszywe  :D

I chyba nadal nie wiesz za bardzo co oznacza hipokryzja xD

A widzisz tam cudzysłowie, czy masz problemy ze wzrokiem? Taka gra słów, wiesz co oznacza? ;)

Tak wiem. Osoba, która robi jedno a mówi drugie ;)

Opublikowano

kiedyś napisał, że o coś tam się założy o 300zł, gdzie nie miał racji, jak odpisałem, że chętnie się założę to usunął komentarze :l

ogólnie to obstawiam, że swój wolny czas dzieli po połowie, 1 połowa na szukanie rzeczy oczywistych i próby zrobienia dramy dla wypromowania się, 2 połowa na usuwaniu komentarzy

tenor.gif

Opublikowano

rabbit tylko na mpcforum może miec jakieś poparcie/ kumaci wiedzą o co chodzi.

Bo narkomani mają piekło na ziemi, czyściec przechodzą w momencie śmierci, cała trucizna uwalnia się w ostatnim oddechu. I potem mają swoją wymarzoną, wyczekaną i wyćpaną szczęśliwość.

21076673_155844708327715_28800624_n.jpg

Opublikowano

rabbit tylko na mpcforum może miec jakieś poparcie/ kumaci wiedzą o co chodzi.

Na Twoim miejscu poczytałbym komentarze pod filmem no i ruszył głową :) Jak w swoim filmie mówię jakie serwery nagrywałem, a on w odpowiedzi do mojego filmu mówi, że usunąłem filmy bo nie chcę się przyznać co nagrywałem, to widocznie coś z kolesiem musi być nie tak xD

Opublikowano

Sami go wypromowaliście i nadal promujecie wciskając każdemu kto krytykuje gównoserwery, że jest od Sa/bala.  Ten temat też jest świetną promocją.

Cyrk.png

Opublikowano

. Mój drogi - tak jednym z kilku powodów było pójście na studia - chęć oderwania się od YT, aby nie być z tym kojarzonym,

HAHAHAHA no prawdziwy z ciebie celebryta takiś sławny youtuber to zaszczyt dla każdej uczelni  pewnie nie odgoniłbyś się od fanów jakbyś dalej nagrywał

Sab.al usuwa wszystkie komentarze, a wiecie czemu? Próbuje namieszać w głowie swoim widzom. Od razu widać, że jest hipokrytą i kłamcą. Tak posłuchałem jego wywodów i stwierdził, że po 1: mam kupione suby, po 2: skasowałem filmy, bo poszedłem na studia (gdzie podałem inne powody też), po 3: usunąłem swoje filmy, bo nie chcę się przyznać jakie serwery nagrywałem, choć wymieniłem kilkanaście w swoim filmiku. Radzę się udać do laryngologa. W swoich filmach przekręca fakty oraz nie daje się wypowiedzieć, bo od razu usuwa komentarze. Polecam przejrzeć na oczy.

To jest takie żałosne ja yebie  serio chciało ci się robić filmik, pisać ten temat tylko dlatego, że jakiś  koleś coś powiedział czy czegoś nie powiedział w swoim materiale ? 

Opublikowano

. Mój drogi - tak jednym z kilku powodów było pójście na studia - chęć oderwania się od YT, aby nie być z tym kojarzonym,

HAHAHAHA no prawdziwy z ciebie celebryta takiś sławny youtuber to zaszczyt dla każdej uczelni  pewnie nie odgoniłbyś się od fanów jakbyś dalej nagrywał

Sab.al usuwa wszystkie komentarze, a wiecie czemu? Próbuje namieszać w głowie swoim widzom. Od razu widać, że jest hipokrytą i kłamcą. Tak posłuchałem jego wywodów i stwierdził, że po 1: mam kupione suby, po 2: skasowałem filmy, bo poszedłem na studia (gdzie podałem inne powody też), po 3: usunąłem swoje filmy, bo nie chcę się przyznać jakie serwery nagrywałem, choć wymieniłem kilkanaście w swoim filmiku. Radzę się udać do laryngologa. W swoich filmach przekręca fakty oraz nie daje się wypowiedzieć, bo od razu usuwa komentarze. Polecam przejrzeć na oczy.

To jest takie żałosne ja yebie  serio chciało ci się robić filmik, pisać ten temat tylko dlatego, że jakiś  koleś coś powiedział czy czegoś nie powiedział w swoim materiale ? 

Nie, nie o to chodzi, ale wiadomo, ze u widzów tego człowieka myślenie nie jest mocną stroną :P :P

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...