Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Praca weekendowa

AdriaN1392

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, niestety zawaliłem poprzedni rok szkolny i teraz zacząłem znów pierwszą klasę liceum (Od razu mówię, tak zje**łem, ale też miałem sporo problemów). Zbliża się moja 18 i w październiku mogę zacząć robić prawo jazdy, motoryzacja to moje hobby więc plastik się przyda. I tutaj mam do was pytanie, jak dorobić w weekendy tak po 100-150 zł za weekend? Żebym chociaż mógł zrobić prawo jazdy na raty, wiadomo rodzice mi troszkę dołożą ale nie całą sumę i chcę dorobić. Szukam ogłoszeń w mojej okolicy jako promotor albo coś w tym stylu ale niczego nie mogę znaleźć, inne pomysły?

Opublikowano

Na OLX właśnie ciągle szukam, w gazetach nie sprawdzałem, do kelnerki potrzeba książeczki sanitarno-epidemiologicznej a owej nie mam, a nie chce wyrabiać, bo to kolejne $$ i czas. A chciałbym z prawem jazdy wyrobić się do ferii.

Opublikowano

Książeczka nie jest droga, za kilkadziesiąt złotych ją zdobędziesz i to w krótkim czasie (spokojnie w tydzień). Zwróci ci się ona w jeden weekend. No i oczywiście z tego co wiem, jest ona na całe życie, drugi raz nie będziesz musiał jej wyrabiać.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Na OLX właśnie ciągle szukam, w gazetach nie sprawdzałem, do kelnerki potrzeba książeczki sanitarno-epidemiologicznej a owej nie mam, a nie chce wyrabiać, bo to kolejne $$ i czas. A chciałbym z prawem jazdy wyrobić się do ferii.

Ja w tym roku wyrabialem taką książeczkę, zapłaciłem ~120 zł wiec nie jest tak drogo. A ważną jest przez rok bodajże. Byłem w CECHu i teraz każda robota wymaga takiej książeczki.

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

76561198102300375.pngAddFriend.png

Opublikowano

bez ksiazeczki gowno zrobisz na legalu, nie rozumiem oporów przed jej zrobieniem < chyba ze badanie uwazasz za pedalskie bo jestes turbo koks, no to ok rozumiem xD >

graphic.png

Opublikowano

ja bym się skupił na twoim miejscu żeby zdać szkołe bo jak miałeś problemy bez pracy to z pracą będzie dużo gorzej. Ale skrzydeł nie chce ci podcinać, w ochronę bym celował bo są tam elastyczne godziny pracy

23d5997a573e9.jpg

Opublikowano

Ja w tym roku wyrabialem taką książeczkę, zapłaciłem ~120 zł wiec nie jest tak drogo. A ważną jest przez rok bodajże. Byłem w CECHu i teraz każda robota wymaga takiej książeczki.

całe życie jest ważna. 

@topic dodaj ogłoszenia że poszukujesz pracy i to twoje hobby, sprzedaj się dobrze...

Opublikowano

Na złomie się zapytaj czy taniej siły roboczej nie potrzebują..

nh766_44609_black_rock_shooter_czarne_wl

Those nostalgic memories,the times where we are simply had fun !

​     ​

Opublikowano

całe życie jest ważna. 

@topic dodaj ogłoszenia że poszukujesz pracy i to twoje hobby, sprzedaj się dobrze...

Co rok trzeba odnawiać badania nikt nie wyda ci orzeczenia że do końca życia jesteś zdrowy -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...