Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Hecarim/Ekko

Smerfuseke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hecarim jungle

Ekko top

Co będzie lepszym pickem tak by wyjść z Golda?

W jungli jak gram to np zac 13/1/17

Na topie zaś jak gram teemo/gnarem to mam podobne staty do zaca więc się nadaję tutaj i tutaj tylko nie wiem który pick jest w stanie carrnąć często mam tak że jak gram topa to mam junglera zjebanego mimo że pinguję itp to mi nie przyjdzie zgankować topa gdzie enemy robi to kilkakrotnie,

Zaś jak gram na jungli to mam zjebany top najczęściej (GP 2/14/11)

Opublikowano

Podając kda tych debili tylko się chwalą jak mi rozpierdalają grę ;)

mam łącznie z 270 gier g5/s3

Wyjście z silvera zajęło mi chwilę ale z tego g5 nie da się wyjść rozwalili mi serie jakies 19 razy, 

Ranked grałem tylko z Ahri https://scr.hu/oY69BP

https://scr.hu/GoR10z Tutaj miałem 7/1 niszczyłem jaxa na luzie, on się wracał kilka razy gdy ja ani razu nafeedowali go nieźle po czym kosił żniwa eliska nie potrafiła trafić z kokona jak się teleportował(Gold elo hell) do tego katarina która oddała 11 killi dla Anki i która nie pisała ss podczas gdy schodziła ona na bota.

Więc z racji tego wiem że Ekko i hecarim mogą przechylić szalę zwycięstwa co do jungli się znam, kradłem wiele smoków ale też nie wiem która postać potrafi wycarrować grę, grać na topie potrafię dodam że przegrałem do tej pory może z 10% topa z powodu enemy junglera a tak to sieję zboża tam. 

Opublikowano

Jak dla mnie - Hecarim

Zac również jest dobrym pick'iem. Osobiście sugerowałabym właśnie zielonego gluta.

Hecarim jest bardzo mobilny, więc możesz przemieszczać się między liniami i zgarniać kille. 

Warto również wspomnieć o jego- które jest bardzo silne w teamfight'ach jak i podczas gankowania.

Opublikowano

Kupiłem hecarima i dobrze mi się nim gra ale też miałem sytuację

Bot napisał że chce ganka to poszedłem ale tylko z suppem walczyłem co się skończyło tym że uciekli na low hp a mój adc napisał "Idiot why you dont get 2 kills" no jak by nie to że miał 3/4 hp mój adc to cofnął do bazy, i jak tu grać w tym gówno hell ;-;

A build do hecarima triforce i reszta armorki jakieś yep?

Na jungli dobrze mi się gra zacem/rengarem no i hecarimem ale ciężko o wina jeśli ktoś w team jest upośledzony 

Opublikowano

Przyszedłeś to po rade czy chwalić się że jesteś pro a twoi teammate's to gówna ? Jak zasłużysz to wyjdziesz.

@topic Obie postacie mocne i proste ale aktualnie w mecie hecarim

+movement speed

+1 Item i milion dmg

+Tanky

+Knock Up

+AoE cc

+Presja na mapie

-Wdłg mnie słabnie w late

-Brak Flesza/dasha prócz ulta może być problematyczne

Opublikowano

Przyszedłeś to po rade czy chwalić się że jesteś pro a twoi teammate's to gówna ? Jak zasłużysz to wyjdziesz.

+movement speed

+1 Item i milion dmg

+Tanky

+Knock Up

+AoE cc

+Presja na mapie

od kiedy hecarim ma knockupa?

Opublikowano

+movement speed

+1 Item i milion dmg

+Tanky

+Knock Up

+AoE cc

+Presja na mapie

Knockback imo jak dla mnie jeden...

Opublikowano

+movement speed

+1 Item i milion dmg

+Tanky

+Knock Up

+AoE cc

+Presja na mapie

Knockback imo jak dla mnie jeden...

no to nie jest to samo

podczas knockupa yas może zultować, a podczas knockbacka nie

(nie warnujcie nazi modowie, pliss)

Opublikowano

@up

xD

Podczas knockbacka od hecarima yasuo może ultować (gram duo z kumplem heca/yasuo cały czas.)

Osobiście polecam Ci hecarima.

/edit lee sin jak ultuje to też odbija a nie podbija, a yas może ultować xD Naucz się podstaw kumplu

undefined-Imgur-ezgif.com-resize.gif

i do graphics design

Opublikowano

Wg. mnie celowałbym bardziej w Hecarima ze względu na to że jest on bardzo mobilny, bardzo szybki oraz tankowaty, co naprawdę przydaje się w rozgrywce. Jego umiejętności escape'u i poke'u robią naprawdę duże zaskoczenie przy ganku i ogólem postać sama w sobie jest silna, aczkolwiek wymaga praktyki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...