Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno myszy bezprzewodowej

LSowiec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie, chciałbym zakupić mysz bezprzewodową najlepiej do 150zł. Przeglądałem ich sporo, ale nie umiem podjąć decyzji, dlatego chciałbym was prosić o jakieś sugestie. Zależy mi kilku kwestiach:

- ma być duża, przynajmniej 11-13cm

- ma długo trzymać na baterii(z tydzień intensywnego użytkowania po 12h), najlepiej jakby miała wbudowany akumulator

- powinna mieć opcję ładowania przez kabel usb z możliwością użytkowania w tym czasie

- jakiś rozsądny zakres wartości DPI z możliwością zmiany tego przyciskiem

Jakie kwestie mnie NIE obchodzą:

- ilość super hiper przycisków (obecnie mam z 10, a używam i tak tylko 2 + scrolla)

- ilość super hiper podświetleń neonów czy tam diodek (kogo obchodzą jakieś kolorki które wszędzie reklamują)

- design (może wyglądać jak gówno)

- super antypoślizgowy materiał z wypustkami(i prążkami, nasączony substancją wydłużającą rozkosz, super extra safe), zapewniający lepsze doznania

- zasięg na cały dom! (wystarczy mi metr - góra dwa, byle nie przerywało)

- inne super hiper wynalazki

- automat do kawy z funkcją spieniania mleka (nie musi być, ale jak będzie to wbudowany to ok)

ps. w sumie 150zł którą podałem, może się lekko podnieść jak podrzuci ktoś porządną myszkę spełniającą moje 4 oczekiwania, wymienione na górze

Opublikowano

Tak tylko poradzę, żebyś nie brał niczego z wbudowaną baterią, bo często się takie psują + ładowarki do nich padają, jak kupisz taką na baterie, to zawsze możesz kupić 4 akumalatorki i mieć po 2 na zapas załadowane.

436951440626370320491.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...