Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Filtr psa na snapchacie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Dlaczego tego gówna nie banują na facebooku? Jak widzę kogoś z tym filtrem i wyjętym językiem to dostaję raka, poza tym to już mnie powoli w*****a.

Słyszałem że jeden ojciec zamknął w klatce dziecko bo miało taki filtr.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Z tego co kojarze, to 2 uzytkowniczki naszego forum mialy na profilu swoje fotki z psim ryjem.

Mozesz je zapytac, co nimi kierowalo, podejmujac takie decyzje.

Opublikowano

Zazwyczaj robią to kobity, może chcą pokazać że są z nich rasowe suki a jak chłopcy robią coś takiego to pewnie dlatego, że trzymają z psiarnią.

Opublikowano

A w czym tu problem? Każdy ma swoje upodobania. Jedna osoba ustawi sobie psa na profilowym a druga zrobi sobie zdj z filtrem ze snapa i wstawi swoją mordkę na portal społecznościowy ;p

76561198102300375.pngAddFriend.png

Opublikowano

Banują czasami i usuwają, kiedyś zgłosiłem zdjęcia @Sara i normalnie usunęli. : ))))

Potwierdzam, usuwają i jeszcze trzeba się identyfikować, że jesteś człowiekiem potem 

Opublikowano

Dziewczyny jeszcze ok, ale jak widzę chłopaka, to niestety też raka (większego) można dostać. :P 

Opublikowano

No jak widze taką typiare hot12deska z czarnym pasem w obciąganiu na szyi i z filtrem to też jestem za wywózką do lasów xD

ezgif.com-resize.gif

Opublikowano

Gimbusowa moda. Sam snapchat to niepotrzebne g****o

Instagram także – dziwi mnie to, że pomimo tego, że flickr wygrywa chyba pod każdym względem uploadu zdjęć, to jest daleko w tyle za syfną usługą Facebooka, a powinno być na odwrót...

Statystyki z ostatnich 3 lat:

sK6okDA.png

Opublikowano

jak nie masz znajomych to faktycznie

@ moda/zakrywa pół ryja więc dla brzydkich loch przydatny bajer

Opublikowano

jak nie masz znajomych to faktycznie

@ moda/zakrywa pół ryja więc dla brzydkich loch przydatny bajer

Nie wiem czy bronisz snapchata bo ciezko wywnioskowac. Snapchat nic nie daje. Kilkusekundowe filmiki ktorych nie da sie zapisac i rakowe filtry. Napewno kogoś k***a obchodzi że właśnie wstałem i musze wstawić zdjęcie. Zresztą co ja się pruje. Fb ma wszystko w jednym

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...