Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HTC Desire - Problem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Uszanowanie,

Jestem posiadaczem HTC Desire 610.,dzisiaj jednak coś się nie dobrego wydarzyło.

Komórką z niewielkiej wysokości [pół metra] spadła mi na dywan,wszystko wygląda ok,szkło te specialne jest,nic się nie zbiło etc..

Ale coś jest nie tak z systemem ?

Komórka [po wyjęciu karty sim,sd] cały czas się zacina,nic nie idzie zrobić,po jednym dotknięciu to nawet się wyłącza i włącza,

probowałem zresetować system i co najśmieszniejsze nic nie robi,teraz cały czas się włącza i wyłącza. Może to wirus ?

Czy to mniej więcej będzie leżało po stronie systemu czy jakiegoś bardziej skomplikowanego problemu wewnętrznego ?

Z góry dzięki za podpowiedzi..

nh766_44609_black_rock_shooter_czarne_wl

Those nostalgic memories,the times where we are simply had fun !

​     ​

Opublikowano

Uszanowanie,

Jestem posiadaczem HTC Desire 610.,dzisiaj jednak coś się nie dobrego wydarzyło.

Komórką z niewielkiej wysokości [pół metra] spadła mi na dywan,wszystko wygląda ok,szkło te specialne jest,nic się nie zbiło etc..

Ale coś jest nie tak z systemem ?

Komórka [po wyjęciu karty sim,sd] cały czas się zacina,nic nie idzie zrobić,po jednym dotknięciu to nawet się wyłącza i włącza,

probowałem zresetować system i co najśmieszniejsze nic nie robi,teraz cały czas się włącza i wyłącza. Może to wirus ?

Czy to mniej więcej będzie leżało po stronie systemu czy jakiegoś bardziej skomplikowanego problemu wewnętrznego ?

Z góry dzięki za podpowiedzi..

Wgraj system na nowo. Nic więcej na razie nie można stwierdzić. Jak to zrobisz, błąd będzie nadal występować, wtedy będziemy dalej gdybać.

Opublikowano

Problem w tym że akurat w kwestii wgrywania i robienia różnych czasem cudackich rzeczy z komórką,to ja zbytnio nie jestem w tym obeznany.

Ale dzwoniłem do znajomego do którego właściwie wiem że mam zaufanie bo przy komórkach niby robi,spotkałem się z trochę dziwną dla mnie sytuacją,

bo powiedział że do mojego modelu telefonu nie ma Żadnego oprogramowania do pobrania,chyba żeby komórka działała to niby wtedy idzie zrobić aktualizację.

Czy jest to prawda że rzeczywiście do w miarę młodego telefonu nie ma żadnego androida do pobrania ?.,[ani zbytnio nie szukałem czy jest,jak się nie znam to nie będę się wypowiadać]

Tak wracając do pierwotnego pytania tematu,czy to Mogłoby być związane coś z systemem czy przykładowo jakimś uszkodzeniem pamięci etc ? [cała pamięć RAM jakimś cudem zajęta]

+@ref

​     ​

Opublikowano

Ok,problem rozwiązany,jakimś cudem udało mi się wejść do tego czegoś podobnego do BIOS`u i zrobić Factory reset.

Temat do zamknięcia

​     ​

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...