Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie hacki do Paladins?

Czop123321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niby ktoś tam pisał na redditcie że widział jakieś haksy ja osobiście się nie spotkałem jeszcze, po co wgl lecieć na hackach w grze która jest jeszcze w becie i nawet systemu rankingowego nie ma ?

gQSkfLC.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ja czekam tylko na miejsce na forum, aby opublikować mój projekt :)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

JA się podpinam i plusuje za jakiegos haxa ^.^    Ta gra w becie jest to pewnie strasznie marne zabezpieczenie ma ;d 

Opublikowano

na UC jest color aimbot, trigger oraz wykrywalny multihack wystarczy poszukać ;) Natomiast jeżeli chcesz coś lepszego to musisz kupić, ew. jakiś czas temu na silentaim dawali kody do testowania na okres tygodnia. 

b_560_95_1.png

Opublikowano

"Gra ma potencjal ale trzeba ja rozjebac na poczatku jej istnienia" dobre myslenie xD.

Po ch... mu pomagacie on chce zniszczyc komus jego ulubiona gre pomyslcie ile osob straci czas przez tego je... fr... ktory pobierze sobie aima i bedzie z tym gral. Pewnie sami wbijacie do csa gracie mixa i nagle wydzieracie sie "kur... znow ten jeba.... cheater". Pomyslcie co wy teraz zrobiliscie pomogliscie komus zrobic to co robia wam inny czyli zabieraja wam czas niszcza wasza gre -.-.

Opublikowano

lel dostaje ostrzezenia za powiedzenia prawdy, wiele osob siedzi na mpc i chyba 90% wyzywa cheaterow a administracja zamiast usunac temat czy cus bo typ chce zniszczyc komus gre to nie daja mi ostrzezenia gratulacje.

Wystarczy usunac temat itp. sa inne strony od cheatow niech idzie tam a nie tu przychodzi i pyta sie "sa jakies cheaty" zamiast dopuscic do siebie prawde typ chce na sile byc dobry -.-.

Opublikowano

lel dostaje ostrzezenia za powiedzenia prawdy, wiele osob siedzi na mpc i chyba 90% wyzywa cheaterow a administracja zamiast usunac temat czy cus bo typ chce zniszczyc komus gre to nie daja mi ostrzezenia gratulacje.

Wystarczy usunac temat itp. sa inne strony od cheatow niech idzie tam a nie tu przychodzi i pyta sie "sa jakies cheaty" zamiast dopuscic do siebie prawde typ chce na sile byc dobry -.-.

te forum wstępnie było od tego - nie rób tu offtopu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...