Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

S7 zepsuty ekran.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jakis czas temu S7 wypadlo mi z kieszeni z okolo 75cm... spadlo na bardzo twarda na wierzchnie ekranem do dołu. Ten telefon spadł mi po raz pierwszy, po tym incydencie telefon nie włącza się, reaguje na wszystkie czynnosci, da sie z niego korzystac 'w ciemno' dzwięki słychać, da się nawet rozmawiac jezeli znajdę przycisk odebrania rozmowy. Wszystko wskazuje na matryce, ale dzisiaj potrząsnąłem telefonem i slychac mala czesc stukajaca w obudowie.. Wiem ze samsung nie wprowadzilo na rynek matryc, wszystko mozna naprawic u nich w salonie. Na telefon mam gwarancje telefon nie posiada jakichkolwiek sladow uzytkowania, zaraz po zakupie kupione szklo hartowane i gumowe etui. Telefon mialem przez dlugi okres 7 dni. Teraz pytanko: da sie moze jakos uzyskac gwarancje? bo telefon nie ma jakichkolwiek sladow uzytkowania, wiec moze gwarancja by przeszla? Jezeli nie to co robic w tej sytuacji...

CPU: i5 6500 / RAM: 8GB / GPU: GTX 1070 / MOBO: MSI H110M / HDD: 1TB / SSD: Iridium PRO 

BLACKPRISON.HOSTMC.PL - najlepszy serwer prison w Polsce

Opublikowano

Nie przejdzie w większości przypadków, zresztą dowiesz sie dopiero jak oddasz. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Nie przejdzie w większości przypadków, zresztą dowiesz sie dopiero jak oddasz. 

Jaki moze byc koszt takiej matrycy?

CPU: i5 6500 / RAM: 8GB / GPU: GTX 1070 / MOBO: MSI H110M / HDD: 1TB / SSD: Iridium PRO 

Opublikowano

@up

Opublikowano

Problem sie spytać w serwisie czy co albo poszukać ile kosztuje sam wyświetlać  ?

Pewnie z 7 stów to najmniej za sam wyświetlacz i to po znajomości bez innych kosztów , dalsze 2-4 stówy może i więcej za naprawę.

Jak nie chcesz stracić gwarancji zapłacisz jeszcze więcej. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Problem sie spytać w serwisie czy co albo poszukać ile kosztuje sam wyświetlać  ?

Pewnie z 7 stów to najmniej za sam wyświetlacz i to po znajomości bez innych kosztów , dalsze 2-4 stówy może i więcej za naprawę.

Jak nie chcesz stracić gwarancji zapłacisz jeszcze więcej. 

Za 750zł znalazłem naprawe wyświetlacza i dotyku, chyba się pokuszę. Mozna zamknac.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...