Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Który Team jest lepszy?!

ThePoc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam pytanie! Który według was team jest lepszy w Pokemon GO?

Proszę powiedzieć dlaczego według was ten team akurat jest lepszy.

:)

Opublikowano

Instinct (zolty) najwiecej gymow do odbijania, jak valor i mystic sie pierdola nawzajem, a ty jestes jak krol, madrzejszy od nich ;)

Opublikowano

Instinct (zolty) najwiecej gymow do odbijania, jak valor i mystic sie pierdola nawzajem, a ty jestes jak krol, madrzejszy od nich ;)

Tak naprawdę to zależy od miasta, bo np. u mnie w mieście chyba większość ludzi tak pomyślała i teraz praktycznie wszystkie gymy są żółte (ale już to naprawiam xD)

Opublikowano

@oski0132

To gdzie ty mieszkasz O_O W moim mieście prawie wszystkie gymy są niebieskie (rzadko czerwone)

@TOPIC:Polecam team Instinct, jeżeli lubisz wyzwania i chcesz przejmować gymy

(gdzieś słyszałam, że podobno Instinct ma jakiś bonus do wykluwania jajek, ale ja w to nie wierzę)

76561198126474637.png

Opublikowano

Ja wybierałam team ze względu na kolor. A popularność danej drużyny zależy po prostu od miasta. xp Z tego co wiem to najmniej graczy siedzi w żółtym.

Więc żółci mogą podbijać więcej gymów bo wszyscy są w innych teamach.

Opublikowano

Żółci bo jest ich najmniej i najbardziej elitarni. Ale popytaj ziomków gdzie są, to idź tam gdzie oni, będziecie wspolnie podbijać gymy

Opublikowano

Jeśli masz grupę 6 ziomków to wbijajcie do Żółtych będziecie robić rozpizdziel u siebie. My na początku zebraliśmy taką ekipę niebieskich (jak najwięcej było czerwonych) i za dnia GYMy były nasze a rano czerwonych więc mieliśmy zajęcie od rana :)

1.jpg

Opublikowano

Mistic :) w moim mieście byłem 1 graczem dlatego narobiłem przewagi gdyż każdego ,,naprowadzałem '' na misticów :)

Obecnie na fb (specjalna grupa) : 86 mistic

Valor(jak zawsze cieniasy) : 58

Instinct ( z dnia na dzień coraz ich więcej) : 15

Ogólnie tak czy siak polecam mistic :) u nas jest to zwarta drużyna gdzie udajemy się na lury w minimum 20 osób :) W takim mieście jak moje to wyczyn :) 

Opublikowano

Może jeszcze będziecie pytać jak ubrać swoją postać? Twój bohater, Ty wybierasz team, my za Ciebie nie gramy. A tak w ogóle to team nie ma żadnego znaczenia, bierz taki, który Ci się podoba.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Mistic :) w moim mieście byłem 1 graczem dlatego narobiłem przewagi gdyż każdego ,,naprowadzałem '' na misticów :)

Obecnie na fb (specjalna grupa) : 86 mistic

Valor(jak zawsze cieniasy) : 58

Instinct ( z dnia na dzień coraz ich więcej) : 15

Ogólnie tak czy siak polecam mistic :) u nas jest to zwarta drużyna gdzie udajemy się na lury w minimum 20 osób :) W takim mieście jak moje to wyczyn :) 

No to mystic w twoim mieście jest najgorszy bo GYMy non stop niebieskie czyli nie ma czego bić :D 

1.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...