Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy można zakupić NX przelewem?

Seherezada

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, witam,

zauważyłam, że kiedyś podczas kupowania nx'ów była możliwość przelewu przez internet (moneybookers czy coś w tym stylu) a teraz zniknęła?

Jestem kompletnie zielona w te klocki, ale czy da się w ciągu dalszym zakupić nx'y przelewem? Nie paysafe czy kartami kredytowymi, tylko tradycyjnym internetowym przelewem? :D

Z góry dzięki dobre człowieki! :yay:

Opublikowano

Tak mozna nadal kupowac przelewem.

Funkcje ta pelni usluga Skrill. Dziala na tej samej zasadzie co Moneybookers.

Mozna tez kupowac za pomoca PayPal.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Oo no to supcio :D Paypal wiem jak działa, ale o skrill jeszcze nie słyszałam ;)

A orientujesz się może dlaczego aukcje na allegro 6600nx jest za 20zł gdzie smsik kosztuje 30zł? Jakim cudem sprzedawcom się to opłaca? ;d

Opublikowano

Szczerze to nie mam pojecie, ale zawsze tam kupuje. Polecam tez kontakt ze sprzedawca takich NX, by robic to poza allegro. Nie placi on wtedy zadnych podatkow, wiec jest nizsza cena ;)

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...