Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wymiana na trwałą skórkę

witti97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam pytanie odnosnie craftingu. Wymieniając 3 odłamki nie powinienem był dostać trwałej skórki do bohatera którego mam? Dostałem skina do Karmy, której nie posiadam i teraz aby odblokować skórkę muszę najpierw championa kupić. Pytam, bo może jest to bug i powinienem to zgłosić. Liczylem na jakąś Diane, Ahri, moze Branda, a tu kurde Karma :c

Opublikowano

Mylisz kolego ze skrzynka ktora dostaje sie na 3lvlu

Co? Skrzynkę na 3 lvlu dostaje się z odłamkiem Ashe/Garena oraz skinem do nich jeśli dobrze pamiętam.

Witam.

Mam pytanie odnosnie craftingu. Wymieniając 3 odłamki nie powinienem był dostać trwałej skórki do bohatera którego mam? Dostałem skina do Karmy, której nie posiadam i teraz aby odblokować skórkę muszę najpierw championa kupić. Pytam, bo może jest to bug i powinienem to zgłosić. Liczylem na jakąś Diane, Ahri, moze Branda, a tu kurde Karma :c

Jest to trwała skórka, ale losowa - tzn. możesz dostać do postaci której nie posiadasz.

Opublikowano

@Mistrzu

Dostajesz 2. Jedną z odłamkiem ashe i Garena, dropnie ci też odlamek skina nie pamiętam czy do ashe czy garena.

Potem masz skrzynkę, z której dropi ci odłamek skina, jeśli masz jakąś postać będzie to skórka do niej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...