Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie odnosnie konta

sssss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

otóż mam takie pytanie ,czy mojemu kontu grozi jakas blokada, gdy moje konto do 30lvla bylo expione na botach SI i Aramach samych?
Bo jak gram rankedy i na lolnexusie ktos patrzy to mam tylko napisane 3 winy , bo na Aramach wszystkie mam i ktos moze bog wie cos pomyslec i to smiesznie dosyc wyglada
Proszę o odpowiedz
Pozdrawiam

"RAP TO NIE BIZNES, RAP TO DROGA, MY DZIECI PRZEZNACZENIA IDZIEMY W IMIE BOGA!"

Opublikowano

Witam

otóż mam takie pytanie ,czy mojemu kontu grozi jakas blokada, gdy moje konto do 30lvla bylo expione na botach SI i Aramach samych?

Bo jak gram rankedy i na lolnexusie ktos patrzy to mam tylko napisane 3 winy , bo na Aramach wszystkie mam i ktos moze bog wie cos pomyslec i to smiesznie dosyc wyglada

Proszę o odpowiedz

Pozdrawiam

Pytanie. Bocone, czy legalnie?

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

Witam

Proszę o odpowiedz

Pozdrawiam

Jak ty grałeś to niby dlaczego?Zarówno ARAMy jak i SI to normalne tryby gry więc nie ma powodu abyś bana dostał, Jeżeli bociłeś to tak mozesz dostać bana

Opublikowano

Jeżeli na koncie nie były używane programy trzecie, to nie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...