Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

M4A1-S | Jasne wody

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

4 klucze, 10 euro.

Wystaw na lounge, pewnie sie znajda kolekcjonerzy..

HAHHAHAHAH CO xD

Jak ktoś ci da 5 euro to będzie super.

Po 1. Tyle to kosztuje sama m4, moze o 1 euro tansza, po 2. chyba nie widzisz jakie to są naklejki i ile kosztują. Gościu nie wiem chciales nabic posta czy co?

5 euro to twój mózg jest warty

zresztą jak nie 10, to 7/8 eur na pewno dostanie.

Opublikowano

market naklejki nie zmieniają wartości przedmiotu chyba że znajdziesz typa któremu akurat będzie zależeć na danej naklejce ...

4 klucze, 10 euro.

chyba se jaja robisz xD

Opublikowano

market naklejki nie zmieniają wartości przedmiotu chyba że znajdziesz typa któremu akurat będzie zależeć na danej naklejce ...

4 klucze, 10 euro.

chyba se jaja robisz xD

Jakbyś miał skina z naklejkami ibp holo katowice 2014 to też nie zmieni ci wartości? Głupie gadanie..

Naklejki z kato 2014 zwiększają cene bo są najładniejsze, rzadkie i ludzie za nie przepłacają.

Może przesadziłem co do 10 euro, ale 7/8 na pewno dostanie.

nie jednego skina z takimi naklejkami sprzedawalem i ludzie byli gotów przepłacać, więc  :)

Opublikowano

4 klucze, 10 euro.

chyba se jaja robisz xD

Jakbyś miał skina z naklejkami ibp holo katowice 2014 to też nie zmieni ci wartości? Głupie gadanie..

Naklejki z kato 2014 zwiększają cene bo są najładniejsze, rzadkie i ludzie za nie przepłacają.

nie jednego skina z takimi naklejkami sprzedawalem i ludzie byli gotów przepłacać, więc  :)

To będzie k***a polowała na pajaca, który lubi te naklejki 3 miesiące żeby dostać 8zł więcej? xD Typie, te naklejki są drogie, bo jest ich mało i tyle. Naklejanie ich to największy kretynizm na świecie, to ma wartość tylko kolekcjonerką. Na zwykłych itemach są bezwartościowe (jak ta mka).

Opublikowano

4 klucze, 10 euro.

chyba se jaja robisz xD

To będzie k***a polowała na pajaca, który lubi te naklejki 3 miesiące żeby dostać 8zł więcej? xD Typie, te naklejki są drogie, bo jest ich mało i tyle. Naklejanie ich to największy kretynizm na świecie, to ma wartość tylko kolekcjonerką. Na zwykłych itemach są bezwartościowe (jak ta mka).

Z góry mówię że takowy item dropnął mi na lounge a skoro naklejki były wartościowe to myślałem że wart jest trochę więcej niż normalna.Dziękuje za twoją opinie :)

Opublikowano

Wystaw za 20 Euro i napisz Gabenowi, że to jest nie zwykła M4 ! BO MA NAKLEJKI.

Ludzie jebnijcie się w łeb. :)

Skin jest gówno wart i brzydki. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...